123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP Officejet 6950

Cartridges voor uw HP Officejet 6950 inkjetprinter bestelt u hier in zwart en kleur. Kies voor het originele HP merk of voor ons voordelige huismerk om extra te besparen op uw printkosten. De cartridges vindt u in standaard en hoge capaciteit. Bestel voor 23:59 uur en ontvang uw bestelling de volgende dag!

Bestel goedkope HP Officejet 6950 inkt in zwart en kleur

Bij ons krijgt u de laagsteprijsgarantie op zwarte en kleurencartridges voor de HP Officejet 6950 printer. Deze printer gebruikt HP 903 inktpatronen voor de mooiste afdrukken. De HP 903 inkt vindt u van het originele HP merk en van ons eigen merk. Profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding op onze huismerkartikelen.

Cartridges in verschillende kleuren voor de HP Officejet 6950

De HP Officejet 6950 printer gebruikt printerinkt in zwart en kleur. De cartridges hebben het typenummer HP 903. Om onderscheid te maken tussen zwart, cyaan, magenta en geel heeft elke cartridge een aparte code:
  • Cyaan: T6L87AE
  • Geel: T6L95AE
  • Magenta: T6L91AE
  • Zwart: T6L99AE
Deze cartridges passen perfect in de HP Officejet 6950 inkjetprinter.

Huismerkcartridges voor de HP Officejet 6950 inkjetprinter

Bespaar op uw printkosten en kies voor inktcartridges van ons 123inkt huismerk. Deze inktpatronen zijn speciaal ontwikkeld voor de HP Officejet 6950 printer. Huismerkinkt is door onze kwaliteitsafdeling getest volgens strenge ISO-normen. Hierdoor bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze huismerkcartridges hebben meer inhoud dan originele HP inktpatronen en zijn bovendien goedkoper. De meest voordelige keuze is een multipack: een voordeelverpakking met zwarte en kleurencartridges. Zo print u documenten voor de laagst mogelijke prijs per pagina. In de onderstaande tabel vergelijken wij de capaciteit van de originele HP cartridges en ons huismerk:
 
Kleur HP 903 123inkt huismerk HP 903XL 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit
Zwart 8 ml 18,6 ml (132,5% meer inkt) 21,5 ml 37 ml (72% meer inkt)
Kleur 4 ml 14,2 ml (255% meer inkt) 9,5 ml 14,2 ml (49,5% meer inkt)

Met inktcartridges van hoge capaciteit print u altijd de meeste pagina’s. Inktpatronen van het 123inkt huismerk bevatten altijd meer inkt dan originele cartridges.

Uw HP Officejet 6950 printerinkt vervangen

De afdrukkwaliteit van uw printer gaat achteruit als uw cartridges bijna leeg zijn. Daarnaast kan de printer stoppen met afdrukken. Het is dan tijd om de HP Officejet 6950 inkt te vervangen. Het vervangen van de cartridges is een eenvoudig proces:
  1. Zet de printer aan.
  2. Open de voorklep van de printer.
  3. Til de cartridgeklep op en wacht totdat de cartridges stilstaan.
  4. Druk voorzichtig op de lege cartridges om deze te ontgrendelen.
  5. Verwijder het verpakkingsmateriaal en de tape van de nieuwe cartridges.
  6. Let op: raak de koperkleurige contactpunten niet aan.
  7. Schuif de nieuwe inktcartridges in de houder en klik deze goed vast.
  8. Uw printer is nu klaar voor gebruik.
Volg deze stappen voor een vlotte vervanging van uw inktcartridges.

Multipacks voor de HP Officejet 6950

Kies voor een voordeelverpakking en koop in één keer alle benodigde cartridges voor de laagste prijs. Kies uit een bundel met inktpatronen van standaard of hoge capaciteit. Het bestellen van een multipack is altijd goedkoper dan het kopen van afzonderlijke cartridges.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke inkt gebruik ik voor de HP Officejet 6950 printer?

De HP 903 en HP 903XL cartridges. Bestel deze van het originele HP merk of van het goedkopere 123inkt huismerk. Huismerkcartridges bevatten meer inkt en koopt u voor een zeer lage prijs.

Zijn mijn HP Officejet 6950 inktcartridges nog vol genoeg?

Uw printer geeft vanzelf aan wanneer één van de cartridges bijna leeg is. Deze melding verschijnt op het scherm van de printer of een aangesloten apparaat, zoals een computer. Als u strepen of vegen op uw geprinte documenten ziet, dan is het tijd om uw cartridges te vervangen.

Heeft u vragen over het bestellen van HP Officejet 6950 cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.