123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP ENVY 5530


HP ENVY 5530 inkt bestelt u hier met de laagsteprijsgarantie. Kies voor originele HP cartridges of onze 123inkt huismerkcartridges van hoge kwaliteit. Met de inkt van ons huismerk bespaart u flink op uw printkosten. U vindt hier ook multipacks. Vandaag besteld, morgen in huis!
 

Inkt voor HP ENVY 5530 in zwart en kleur

De ENVY 5530 inkjetprinter van HP werkt met HP 301 en HP 301XL cartridges. Deze zijn speciaal ontworpen voor de HP DeskJet-, ENVY- en OfficeJet-printerseries. De cartridges zijn verkrijgbaar met zwarte en kleureninkt. De kleurencartridge bevat cyaan, magenta en gele printerinkt. Als één van de kleuren op is, moet het volledige inktpatroon vervangen worden. Het is niet mogelijk één kleur afzonderlijk te vervangen. Uw printer geeft een waarschuwing wanneer de inkt bijna op is. Bestel op tijd nieuwe cartridges, zodat u direct verder kan printen. Originele HP ENVY 5530 inkt koopt u bij ons voor de scherpste prijs. Zo betaalt u nooit te veel!

HP ENVY 5530 cartridges in standaard en hoge capaciteit

De zwarte en kleurencartridges hebben een standaard of hoge capaciteit. Het enige verschil is de hoeveelheid inkt:

  • Standaard capaciteit (zwart): 3 ml
  • Standaard capaciteit (kleur): 3 ml
  • Hoge capaciteit (zwart): 8 ml
  • Hoge capaciteit (kleur): 6 ml

De inktpatronen van standaard capaciteit zijn een prima keuze als u af en toe een document print. HP heeft daarnaast ook inktpatronen van hoge capaciteit ontwikkeld. Deze exemplaren bevatten meer inkt, waardoor ze langer meegaan. Wordt uw inkjetprinter intensief gebruikt? Dan zijn de 123inkt huismerkcartridges een uitstekende keuze. Deze bevatten namelijk nóg meer inkt.

 
Kleur HP 301 123inkt huismerk HP 301 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit
Zwart 170 pagina's 805 pagina's 430 pagina's 805 pagina's
Kleur 165 pagina's 750 pagina's 300 pagina's 750 pagina's
 

Met de printerinkt van ons eigen merk drukt u altijd de meeste pagina’s af:

  • Standaard capaciteit (zwart): 373% meer pagina's
  • Standaard capaciteit (kleur): 354% meer pagina’s
  • Hoge capaciteit (zwart): 87% meer pagina’s
  • Hoge capaciteit (kleur): 150% meer pagina’s

Door deze grote verschillen hoeft u minder vaak uw HP 5530 cartridges te vervangen. De huismerkcartridges worden ook speciaal ontwikkeld voor uw printer. Vervolgens worden ze uitvoerig getest door de printerspecialisten van onze kwaliteitsafdeling. Hierdoor garanderen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien weten wij zo zeker dat de cartridges in uw printer passen en werken. Op de printerinkt van het 123inkt huismerk ontvangt u daarnaast altijd een levenslange garantie.

HP ENVY 5530 voordeelverpakkingen

Met een voordelig multipack betaalt u onder de streep de allerlaagste prijs per cartridge. Zo bespaart u maximaal op uw afdrukkosten:

  • Standaard capaciteit multipack: 1x zwart en 1x kleur
  • Hoge capaciteit multipack: 1x zwart en 1x kleur

Beide sets bevatten cartridges van ons huismerk. Hiermee drukt u tekstdocumenten en foto’s van hoge kwaliteit af. Met een voordeelverpakking heeft u in één keer de benodigde inktcartridges in huis.

Blijven printen met één lege ENVY 5530 cartridge

Als één van uw cartridges leeg is, kan u nog steeds documenten afdrukken. Verwijder eerst de lege cartridge uit uw printer. Het is mogelijk dat u de melding Modus enkele cartridge op het printerscherm ziet. Kies dan OK. U kan nu verder printen. De afdrukkwaliteit van uw prints kan afwijken:

  • Alleen met een zwarte cartridge printen: uw prints worden afgedrukt in zwart-wit (grijstinten).
  • Alleen met een kleurencartridge printen: de kleuren van uw documenten worden normaal afgedrukt. De zwarte prints zien er lichter uit dan normaal.

Vervang uw cartridges direct als de printkwaliteit achteruitgaat. Bestel deze vóór 23:59 uur, dan heeft u de nieuwe HP ENVY 5530 inkt de volgende dag in huis.

Andere klanten bestelden dit ook

Veelgestelde vragen

Welke cartridges voor HP ENVY 5530?

Uw HP ENVY 5530 printer werkt met HP 301 en HP 301XL cartridges. Beide types passen perfect in dit printermodel. Inkt voor de HP ENVY 5530 koopt u bij 123inkt.be voor de laagste prijs. Kies voor het 123inkt huismerk en bespaar het meest op uw printkosten.

Hoeveel prints kan ik maken met ENVY 5530 inkt?

  • HP 301: ± 170 pagina’s (zwart) en ± 165 pagina’s (kleur)
  • HP 301XL: ± 430 pagina’s (zwart) en ± 300 pagina’s (kleur)
Met de inktpatronen van het 123inkt huismerk print u maar liefst ± 805 pagina’s (zwart) en ± 750 pagina’s (kleur). Deze voordelige cartridges bevatten de meeste inkt, waardoor ze langer meegaan.

Hoe weet ik hoeveel inkt er nog in de HP ENVY 5530 cartridges zit?

Het inktniveau van uw cartridges kan u op twee manieren controleren:
  • Via het bedieningspaneel van uw printer: druk op het pictogram Inkt.
  • Via de printersoftware: ga naar uw bureaublad en dubbelklik op het pictogram HP ENVY 5530 series. Klik vervolgens op Geschatte inktniveaus.
U weet nu precies wanneer u nieuwe cartridges nodig heeft.


Heeft u vragen over het bestellen van HP 5530 inkt? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.