123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kluisjes

Hier vindt u ons assortiment kluisjes om uw geld, sleutels en andere waardevolle eigendommen veilig op te bergen. Onze kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met elektronisch of cilinderslot.

1 - 0 van 0

Kluisjes

Koop een kluisje om uw eigendommen veilig te bewaren!

Uw waardevolle spullen wil u natuurlijk veilig en netjes opbergen. Als deze rondslingeren is de kans groot dat u iets kwijtraakt. Bovendien kan een inbreker er makkelijk vandoor gaan met uw eigendommen. Met een kluis is dit verleden tijd.

Kluizen in verschillende maten

Het is essentieel om belangrijke spullen zoals laptops, tablets of andere elektronica veilig op te bergen in een inbraakwerende kluis. Ook paspoorten, opbergmappen met gevoelige informatie of losse bedrijfsformulieren bewaart u in uw kluis. Wij hebben kluizen in verschillende formaten. Raadpleeg de onderstaande tabel om de juiste maat te kiezen. Let op: de maten in de tabel zijn de buitenmaten (LxBxH).
 
Kleine kluizen Middelgrote kluizen Grote kluizen
31 x 20 x 20 cm 35 x 25 x 25 cm 43 x 35 x 31 cm
34,5 x 30 x 45,5 cm 39 x 41 x 60,7 cm 43 x 36,5 x 19 cm
 

Kluis met uitneembare plank

Om de ruimte van uw kluis volledig zelf in de richten, kiest u voor een model met uitneembare planken. Het voordeel hiervan is dat u de ruimte van uw kluis optimaal benut. Neem de plank weg om eenvoudig ruimte te creëren voor een groter item, zoals een staande classeur of een harde schijf. Wil u losse papieren, foto’s of sieraden in uw kluis opbergen? Plaats dan de plank in uw kluis om uw spullen netjes te ordenen.

Kluis met een slot

Alle kluizen in ons assortiment zijn voorzien van een elektronisch of cilinderslot. Zo weet u zeker dat uw kostbaarheden veilig opgeborgen zijn.

Kluis met elektronisch slot

Wanneer meerdere personen gebruik gaan maken van uw kluis, kiest u voor een safe met elektronisch slot. U heeft geen sleutel nodig voor het openen en sluiten van de kluis. Een groot voordeel hiervan is dat u geen sleutel hoeft uit te wisselen en u hem dus niet makkelijk kwijt kan raken. Elke gebruiker onthoudt de zelfgekozen code om de kluis te bedienen. Alle kluizen met een elektronisch slot worden geleverd met een veiligheidssleutel. Hiermee opent u de kluis als de elektronica uitzonderlijk een keer niet zou werken.

Afstortkluis of kassalade voor uw winkel

Heeft u een winkel of horecazaak? Dan mag een kassalade of afstortkluis natuurlijk niet ontbreken. Een kassalade is voorzien van een aantal vakken voor bankbiljetten en munten. U opent en sluit de lade gemakkelijk met de meegeleverde sleutel. Zo bergt u uw geld snel en veilig op tijdens het afrekenen met uw klant of gast.

Een afstortkluis gebruikt u voor het afstorten van al uw bankbiljetten en munten. U deponeert het cash geld eenvoudig via de inwerpgleuf in de afroomkluis. Ook deze kluizen zijn voorzien van een slot waardoor inbrekers niet bij de inhoud kunnen. In ons assortiment vindt u een afstortkluis met een cilinderslot die u afsluit met de meegeleverde sleutel. Een voordeel van deze kluis is dat u geen cijfercode hoeft te onthouden. De sleutel legt u op een veilige plek in uw huis, winkel of op kantoor of u hangt hem aan uw sleutelbos. Zo weet u altijd waar de sleutel is.

Om aan het einde van de dag zeker te weten dat uw geld goed wordt geteld, gebruikt u een handige geldtelmachine. Op die manier weet u precies hoeveel omzet u die dag heeft gemaakt.

De voordelen van een sleutelkluis

Wanneer meerdere personen gebruikmaken van uw sleutels is een sleutelkluis zeer aan te raden. Deze kluizen zijn ideaal om snel toegang te krijgen tot een woning, een gebouw of een ruimte in een pand. Sleutelkluizen worden veel gebruikt om de thuiszorg binnen te laten of bij woningen die regelmatig verhuurd worden. Met een sleutelkluis zijn uw sleutels altijd netjes en veilig opgeborgen. Bovendien raakt u ze op die manier nooit meer kwijt en hangen ze op een centrale plek. Omdat uw sleutels in de kluis liggen, is het niet nodig meerdere kopieën van uw sleutels te maken voor diverse personen. Met het cijferslot opent u de kluis eenvoudig en sluit u hem ook weer veilig af. Om uw sleutelkluis aan de muur te bevestigen, gebruikt u de bijgeleverde bevestigingskit.

Wil u al uw sleutels overzichtelijk op één plek bewaren? Kies dan voor een sleutelkast. Hier bergt u tot wel 140 sleutels veilig in op. Ook deze kasten zijn voorzien van een slot.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar plaats ik een kluis?

Plaats een kluis in uw woning, winkel, horecazaak of kantoor op een toegankelijke plaats die niet direct opvalt. Zo kan u altijd gemakkelijk bij de inhoud van de kluis. Veel gekozen plekken zijn in een slaapkamer, garage, kast of meubel, op zolder of in een ruimte op kantoor waar werknemers niet continu langslopen.

Waarmee kan ik een kluis verankeren?

Bevestig uw kluis altijd aan een betonnen muur en/of vloer. Veranker hem met lijm, pluggen, houtdraadbouten of een mechanisch of chemisch anker. Een kluis vastzetten met pluggen, bouten of lijm kan u zelf doen. Raadpleeg een specialist voor de verankering met een mechanisch of chemisch anker.

Wat is de beste sleutelkluis voor buiten?

Kies altijd voor een sleutelkluis die u op een buitenmuur kan bevestigen. Deze kluizen zijn namelijk bestand tegen regen, vuil en vochtigheid. Bekijk daarnaast of een sleutelkluis een hoge weerstand biedt tegen aanvallen van inbrekers, zoals zagen en slaan. Hang een kluis altijd op een niet-zichtbare plaats en het liefst bij een alarmsysteem of automatische verlichting.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van kluisjes, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.