123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Expression Home XP-3105


Epson XP 3105 inkt bestelt u hier in standaard- en hoge capaciteit met laagsteprijsgarantie. Kies voor zwarte en kleurencartridges van Epson of ons goedkopere 123inkt huismerk. U vindt hier ook reinigingscartridges, een maintenance box en printpapier. Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel voordelige Epson XP 3105 inkt in zwart en kleur

De alles-in-één Epson Expression Home XP-3105 inkjetprinter werkt met zwarte, cyaan, magenta en gele cartridges. Voor dit model zijn 2 typen cartridges ontwikkeld:
  • Epson 603: standaardcapaciteit
  • Epson 603XL: hoge capaciteit
Deze Epson 3105 cartridges zijn verkrijgbaar in zwart en kleur en passen perfect in uw Expression Home XP-3105 printer. De XL-inktpatronen zijn even groot als de standaard 603 cartridges, maar deze bevatten meer inkt. Met hogecapaciteitcartridges drukt u meer pagina’s af voor een lagere prijs. Maar het kan nog goedkoper! Als u kiest voor de 123inkt huismerkcartridges, print u nóg meer documenten en bespaart u het meest.

Epson XP 3105 cartridges van het 123inkt huismerk

De scherpste tekstdocumenten, afbeeldingen en foto’s drukt u af met de XP 3105 inkt van ons huismerk. Met deze cartridges print u volle kleuren die van het papier springen en prachtige details. U hoeft uw huismerkcartridges minder vaak te vervangen doordat ze volledig zijn gevuld met inkt. De cartridges van Epson zijn slechts deel gevuld. Hierdoor print u met de inktpatronen van ons eigen merk aanzienlijk meer documenten.
 
Cartridge Epson 123inkt huismerk
Zwart (603)
standaardcapaciteit
150 pagina’s 955 pagina’s (536% meer)
Cyaan, magenta en geel (603)
standaardcapaciteit
130 pagina’s 875 pagina’s (573% meer)
Zwart (603XL)
hoge capaciteit
500 pagina’s 955 pagina’s (536% meer)
Cyaan, magenta en geel (603XL)
hoge capaciteit
350 pagina’s 875 pagina’s (150% meer)

U hoeft veel minder vaak uw printerinkt te vervangen dankzij de hogere capaciteit van het 123inkt huismerk. Afhankelijk van uw printgedrag kiest u voor standaard- of hoge capaciteit:
  • Kleur standaardcapaciteit: 573% meer pagina's.
  • Zwart standaardcapaciteit: 536% meer pagina’s.
  • Kleur hoge capaciteit: 150% meer pagina’s.
  • Zwart hogecapaciteit: 91% meer pagina’s.
De XP 3105 inkt van ons huismerk wordt ontworpen en ontwikkeld in de modernste fabrieken. Deze ISO-gecertificeerde fabrieken voldoen aan strenge normen en internationale standaarden. Hierdoor voldoen al onze huismerkcartridges aan de hoogste kwaliteitseisen. De printerexperts van onze kwaliteitsafdeling testen de Epson 3105 inkt van ons eigen merk grondig. Dit gebeurt voor, tijdens én na het productieproces. Zo bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wist u dat u ook 100% garantie heeft op onze huismerkcartridges? Mocht uw inktpatroon onverhoopt niet (voldoende) werken, dan heeft u levenslang recht op herstel of vervanging.

Meer weten over ons eigen merk? Lees alles over de kwaliteit van het 123inkt huismerk!

Voordelige Epson Expression Home XP-3105 multipacks

U bespaart het allermeest met een multipack. Een complete set is namelijk goedkoper dan cartridges los bestellen. Onze voordeelverpakkingen bevatten cartridges voor de Epson XP 3105 van ons huismerk. U ontvangt van elke kleur één exemplaar:
  • Multipack standaardcapaciteit: zwart, cyaan, magenta en geel
  • Multipack hoge capaciteit: zwart, cyaan, magenta en geel
Met een voordeelverpakking heeft u in één keer al de benodigde Epson XP 3105 inkt in huis.

Epson Expression Home XP-3105 reinigingscartridges

De printkoppen van uw XL-patronen raken na verloop van tijd verstopt. De inkt uit de cartridges hoopt zich op, waardoor de printkwaliteit achteruit gaat. Dit is een natuurlijk proces en gebeurt als u de printer gebruikt of al lange tijd stilstaat. Daarom hebben wij voor u speciale Epson XP-3105 reinigingscartridges ontwikkeld. Onze onderhoudspatronen bevatten een schoonmaakmiddel dat de printkoppen van uw XL-cartridges optimaal reinigt. Lees ons stappenplan voor het plaatsen en gebruiken van reinigingscartridges en u ziet direct verbetering in uw afdrukken.
 
Let op: de onderhoudspatronen van ons huismerk zijn geschikt voor de printkoppen van de XL-cartridges. De reinigingscartridges zijn verkrijgbaar voor de zwarte, cyaan, magenta en gele XL-patronen.

Epson Expression Home XP-3105 maintenance box

Tijdens het afdrukken en de reiniging van uw printkoppen komt er overtollige inkt vrij. De maintenance box in uw inkjetprinter vangt deze inkt netjes op. Hierdoor blijven uw afdrukken en de printer schoon. Omdat de onderhoudsdoos na enige tijd vol zit, moet u deze af en toe vervangen. U vindt bij ons maintenance kits van Epson en ons goedkopere huismerk. Beide onderdelen zijn ontworpen voor uw Epson XP-3105 printer en passen perfect in het apparaat. Uw inkjetprinter geeft vanzelf een melding, als de maintenance box vol zit.

Ook handig om mee te bestellen