123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

CLI-581 serie

Met de Canon CLI-581 inktpatronen, zowel in kleur als zwart, print u prachtige foto's, levendige verslagen en nauwkeurige tekstdocumenten. Hier vindt u uw nieuwe inkt aan de laagste prijs. Heeft u ook pigmentzwarte inkt nodig? Kies dan voor een Canon 580/581 multipack voor maximale besparing!


Goedkope Canon CLI 581 inktcartridges kopen

Bent u op zoek naar Canon CLI-581 inkt? We hebben alle cartridges uit deze serie op een rijtje gezet, zodat u meteen de inktpatronen bestelt die het beste bij uw behoeften passen. Canon 581 cartridges passen in verschillende Pixma-printers van Canon, maar welke u nodig heeft, hangt af van uw printermodel. De meeste printertypes werken met de CLI-581 in standaard kleuren (zwart, cyaan, magenta en geel). Ook kan u gebruik maken van de pigmentzwarte PGI-580PGBK inktpatronen voor extra scherpe tekstafdrukken.

Er zijn ook enkele printertypes die uitblinken in het printen van foto’s. Hiervoor gebruiken zij, naast de standaard Canon 580 en 581 inktpatronen, ook een foto blauwe cartridge met het nummer CLI-581PB. Twijfelt u of uw printer deze gebruikt? Op de behuizing van uw printer, in de gebruikershandleiding of op de doos waar de printer in zat, vindt u uw printertype terug. Via uw Canon printertype ziet u meteen welke Canon cartridges geschikt zijn voor uw inkjetprinter.

Canon CLI-581: normaal, XL of XXL?

Voor uw gemak zijn originele Canon CLI-581 cartridges beschikbaar in drie formaten: standaard, XL of XXL. Hoe meer u print, hoe sneller de inkt namelijk op gaat. We raden u aan om een grotere variant te kiezen, wanneer u bijvoorbeeld veel foto’s afdrukt of zakelijk print. Daarnaast bespaart u heel wat kosten, bij het kiezen voor een van de grotere varianten.

Neem nu de CLI-581BK (zwart) inktcartridge bijvoorbeeld. Terwijl u voor de standaard variant met 5,6 ml inhoud €11,50 betaalt, betaalt u €14, 50 voor de XL-variant met 8,3 ml inhoud en €20,50 voor de XXL-variant met 11,7 ml inhoud. Met de XL-inktcartridge bespaart u dus ongeveer 14,94% en met de XXL-variant ongeveer 14,68%. Bekijk de tabel hieronder voor een duidelijk overzicht:
 
Cartridge Origineel XL XXL
CLI 581 (Canon origineel) 5,6 ml 8,3 ml 11,7 ml
CLI 581 (123inkt huismerk) 14 ml 14 ml 14 ml

Wat u in de tabel ook kan zien, is dat de inktpatronen van ons 123inkt huismerk altijd de maximale hoeveelheid inkt bevat: met 14 ml per cartridge is dit steevast de winnaar wat betreft de inhoud.

CLI-581 cartridges van het 123inkt huismerk

De originele Canon CLI-581 cartridges bestelt u bij ons altijd het goedkoopst, aangezien wij werken met een laagsteprijsgarantie. Toch bieden we u ook graag een goedkoper alternatief voor de CLI-581, zodat u zelf kan kiezen welke inkt voldoet aan uw wensen. Onze 123inkt huismerk CLI-581 cartridges zijn aanzienlijk goedkoper dan originele cartridges, en dát terwijl ze de meeste inkt van allemaal bevatten. Doordat we de inkt zelf ontwikkelen en testen, weten we zeker dat deze voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen. Probeer het zelf en ervaar de voordelen!

Daarnaast is het ook interessant om te weten dat we op 123inkt.be voordeelverpakkingen aanbieden. Met deze multipacks krijgt u in één keer alle inktpatronen die nodig zijn voor optimale afdrukresultaten. Naast de standaard kleuren (zwart, cyaan, magenta en geel) omvat een multipack ook een pigmentzwarte cartridge en in een twee multipack een inktcartridge in foto blauw.

Om de levensduur van uw printer te verlengen, bieden we reinigingscartridges voor alle CLI-581 inktvarianten, inclusief de XXL-versies in zwart, cyaan, magenta en geel, evenals voor de PGI-580PGBK inktpatronen.U kan deze reinigingscartridges van ons 123inkt merk apart per kleur bestellen, of in een voordelige multipack. Deze reinigingscartridges bevatten een reinigingsvloeistof die aangekoekte inkt oplost. Als u af en toe uw inktcartridge in uw Canon printer vervangt door een reinigingscartridge zal de inkt opnieuw zonder problemen door de spuitkanaaltjes van uw printer lopen, zonder dat u hier een grote hoeveelheid inkt voor hoeft te verspillen.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoeveel cartridges zitten er in de CLI-581 serie?

Deze Canon serie bevat 5 cartridges:
  • CLI 581BK (zwart)
  • CLI 581C (cyaan)
  • CLI 581M (magenta)
  • CLI 581Y (geel)
  • CLI 581PB (fotoblauw)
De CLI-581 serie van Canon omvat diverse kleuren cartridges: BK staat voor zwart, C staat voor cyaan, M voor magenta, Y voor geel, en PB voor foto blauw.

Wat is het doel van de CLI-581 foto blauwe cartridge?

De CLI-581PB zorgt voor extra levendige kleuren in foto's. Deze speciale cartridge is alleen geschikt voor de Pixma TS8150, TS8250, TS8350 en TS9150 serie.

Wat is het volumeverschil tussen gewone, XL en XXL Canon cartridges?

De originele Canon CLI-581 cartridge bevat 5,6 ml inkt. De XL-versie heeft een volume van 8,3 ml, terwijl de XXL-versie 11,7 ml inkt bevat. Interessant om te weten: de CLI-581 cartridge van ons 123inkt huismerk in alle drie de varianten (gewoon, XL en XXL) heeft een inktvolume van 14 ml.


Heeft u vragen over het bestellen van Canon CLI-581 inktcartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.