123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

MFC-J5340DW

Inkt voor de 4-in-1 Brother MFC-J5340DW inkjetprinter vindt u hier. U heeft de keuze uit originele Brother inktcartridges in zwart, magenta, cyaan en geel. Deze zijn verkrijgbaar in normale en hoge capaciteit. Bij ons koopt u inktpatronen voor uw Brother MFC-J5340DW printer altijd met de laagsteprijsgarantie.

Alle cartridges voor uw Brother MFC-J5340DW printer goedkoop bestellen

De Brother LC-422 cartridges, die u voor uw Brother MFC-J5340DW printer gebruikt, zijn leverbaar in vier kleuren. U herkent ze aan de letter(combinatie) in de naam: BK staat voor zwart, C voor cyaan, M voor magenta en Y voor geel. Daarnaast kan u ook de afkorting XL in de cartridgenummers terugvinden. Dit houdt in dat het een hoge capaciteit Brother inktcartridge is. De hoge capaciteit inktcartridges bevatten meer inkt, waardoor u langer met uw cartridge doet. Het verschil in de printcapaciteit vindt u hieronder:
 
Cartridge Normale capaciteit Hoge capaciteit Verschil
Brother LC-422 zwart 550 pagina’s 3.000 pagina’s 2.450 pagina’s
Brother LC-422 kleur 550 pagina’s 1.500 pagina’s 950 pagina’s


Zoals u kan zien, biedt een inktcartridge met hoge capaciteit u een grotere printcapaciteit tegen een voordelige prijs. Met de zwarte Brother LC-422 inktcartridge drukt u 2.450 pagina’s extra af, en met de kleurencartridges kan u 950 pagina’s extra afdrukken.

Hoogwaardige inkt voor uw Brother MFC-J5340DW printer met langer kleurbehoud

De Brother LC422 inktcartridges voor uw Brother MFC-J5340DW printer maken gebruik van Brothers ‘Innobella’ technologie. Door deze technologie kunnen extreem kleine inktdruppels op het papier geplaatst worden, wat zorgt voor gladdere en scherpere afbeeldingen. De chemische samenstelling van de inkt in de Brother LC-422 cartridges zorgt er ook voor dat uw afdrukken minder worden aangetast door licht, waardoor afdrukken minder snel verbleken en langer mooi blijven.

Verschillende functies van de Brother MFC-J5340DW printer

De Brother MFC-J5340DW printer doet het allemaal. Printen, scannen, kopiëren en faxen op A4- en A3-formaat. Hiervoor gebruikt u de Brother LC422 cartridges. Door de automatische documentinvoer (ADF) scant en kopieert u in één keer tot wel 50 vellen papier, met een snelheid van 28 pagina’s per minuut. Bespaar op uw papierkosten en gebruik de automatische dubbelzijdige printfunctie van de Brother MFC-J5340DW printer.

Aan te raden voor bij uw Brother MFC-J5340DW cartridges