123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J572DW

Alle inktcartridges voor uw Brother DCP-J572DW printer koopt u hier. U kiest uit zwarte en kleurencartridges in normale en hoge capaciteit, van het originele Brother merk en van ons huismerk. Onze huismerk cartridges zijn gevuld met meer inkt en u hoeft deze dus minder vaak te vervangen. Gebruikt u uw printer niet vaak en merkt u dat de prints niet optimaal zijn? Bestel dan meteen ook een reinigingscartridge voor uw Brother DCP-J572DW printer.

Brother DCP-J572DW inktcartridges in zwart en kleur bestelt u hier!

Met ons volledige assortiment aan Brother inktpatronen vindt u altijd de perfecte cartridge die bij uw printgedrag past. U heeft keuze uit originele Brother inktcartridges en ons 123inkt huismerk. Koop onze huismerk cartridges en ontvang meer inkt voor uw geld. De inktcartridges hoeft u minder vaak te vervangen, omdat ons huismerk meer inkt bevat dan het origineel. U ontvangt 100% tevredenheidsgarantie met het gebruik van inkt van ons 123inkt huismerk. Om nog meer te besparen, raden wij de multipack van ons huismerk aan!

Normale en hoge capaciteit inktcartridges voor uw Brother DCP-J572DW printer

De Brother DCP-J572DW printer maakt gebruik van de Brother LC-3211 en Brother LC-3213 inktcartridges. De Brother LC-3211 is een inktcartridge van normale capaciteit en de LC-3213 van hoge capaciteit. Zo kiest u altijd de juiste Brother inktcartridge die bij uw printgedrag past. Een inktpatroon met hoge capaciteit bevat gemiddeld twee keer zoveel inkt. Met uw Brother DCP-J572DW printer drukt u duidelijke afbeeldingen, documenten en foto’s af. Wil u dezelfde kwaliteit, maar ook minder betalen voor inktpatronen? Kies dan ons 123inkt huismerk. Deze inktcartridges bevatten meer inkt en zijn voordeliger dan originele Brother inktcartridges.

123inkt huismerk inktcartridges voor de Brother DCP-J572DW printer

De Brother DCP-J572DW printer kan u met de originele inktpatronen gebruiken. Wij bieden u graag een alternatief met onze huismerk inktcartridges. Ons 123inkt huismerk voor de Brother DCP-J572DW printer is zo ontworpen dat de cartridges altijd de juiste pasvorm hebben. Een niet-passende cartridge is dus niet mogelijk. Het huismerk is altijd voordeliger dan de originele Brother inkt. Wij vullen de cartridges altijd zo vol mogelijk. Brother doet dat niet.

Gebruik een reinigingscartridge in uw Brother DCP-J572DW printer

Een printer kan strepen geven tijdens het printen als u de printer een tijdje niet heeft gebruikt. U moet de Brother DCP-J572DW printer dan schoonmaken, zodat de inkt weer optimaal door de spuitkanalen kan. Dit doet u met behulp van een 123inkt reinigingscartridge. Deze plaatst u, in plaats van de normale cartridge, in uw printer. Vervolgens zal de reinigingscartridge de printkop van uw Brother printer reinigen en alle opgedroogde inkt oplossen. Om van nog meer voordeel te profiteren, raden wij een multipack reinigingscartridges aan van ons 123inkt huismerk.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik de Brother DCP-J572DW printkop schoon?

Met een reinigingscartridge van 123inkt.be maakt u uw printkop helemaal schoon. De reinigingscartridge zorgt ervoor dat opgedroogde inkt wordt opgelost. De cartridge plaatst u op de plek waar normaal de inktcartridge zit. Bij 123inkt.be koopt u een multipack met een reinigingscartridge voor elke kleur.

Waar koop ik Brother DCP-J572DW inktcartridges?

Bij 123inkt.be koopt u altijd inktcartridges met de laagsteprijsgarantie. U kiest uit originele Brother inktcartridges en ons 123inkt.be huismerk. Ons huismerk is een goedkoop alternatief voor de originele cartridges. Die van het huismerk zijn ook voller gevuld, waardoor u langer plezier heeft van uw inktcartridge.

Welke cartridge heb ik nodig voor de Brother DCP-J572DW printer?

De Brother LC-3211 en LC-3213 inktcartridges gebruikt u voor de Brother DCP-J572DW printer. Dit zijn normale (LC-3211) en hoge capaciteit (LC-3213) cartridges. U kiest uit originele Brother cartridges en ons 123inkt huismerk. Het huismerk heeft meer inhoud en is altijd goedkoper in aanschaf.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother DCP-J572DW cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.