123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J552DW

Voor de Brother DCP-J552DW printer vindt u hier alle inktcartridges. In ons assortiment vindt u zwarte en kleurencartridges in normale en hoge capaciteit. Vervang uw originele Brother cartridges door het 123inkt huismerk en ervaar de hoge kwaliteit van ons eigen merk. De inktpatronen van ons huismerk zijn gevuld met meer inkt en hoeft u minder vaak te vervangen. Met reinigingscartridges voor uw Brother DCP-J552DW zorgt u dat uw printer altijd in topconditie is.

Brother DCP-J552DW inktcartridges met de laagsteprijsgarantie koopt u hier!

De Brother DCP-J552DW printer werd geïntroduceerd in 2013 en is een multifunctionele kleurenprinter. U print, scant en kopieert automatisch dubbelzijdige documenten in een printresolutie van 1200 dpi. Dit is hoger dan een gemiddelde printer, waardoor het gebruik van een Brother inktcartridge van hoge capaciteit aan te raden is. Uw Brother DCP-J552DW inkjetprinter gebruikt de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. De inktcartridges voor deze Brother printer zijn beschikbaar in normale en hoge capaciteit. Door de keuze tussen normale en hoge capaciteit, kiest u altijd de juiste inktcartridge die bij uw printgedrag past. Een inktcartridge van hoge capaciteit heeft meer inhoud en is te herkennen aan de toevoeging ‘XL’. Door onze laagsteprijsgarantie bestelt u originele en 123inkt huismerk Brother inktcartridges altijd het goedkoopst bij ons. U bespaart meer geld als u kiest voor 123inkt huismerk inktcartridges. Deze bevatten meer inkt en zijn goedkoper dan originele Brother inktpatronen.

De goedkoopste Brother DCP-J552DW inktcartridges koopt u van ons huismerk

De Brother DCP-J552DW printer maakt gebruik van de Brother LC-123 en Brother LC-121 inktcartridges. De Brother LC-123 serie bevat de inktcartridges van normale capaciteit. De Brother LC-121 serie bestaat ook uit inktcartridges van normale capaciteit. Beide series zijn te gebruiken met de Brother DCP-J552DW printer. U kan beide versies van het originele Brother merk of van ons 123inkt huismerk kopen, als losse cartridge of als multipack. Onze huismerk inktcartridges worden door onze kwaliteitsafdeling getest, waardoor wij de kwaliteit van begin tot eind kunnen waarborgen. Onze huismerk cartridges voor uw Brother DCP-J552DW printer hebben meer inhoud dan het origineel. Zo koopt u uw inktpatronen altijd voor de laagste prijs én ontvangt u altijd meer inkt voor uw geld.

Met een multipack voor uw Brother DCP-J552DW printer bespaart u nog meer!

Als u kiest voor het 123inkt huismerk, profiteert u van de laagste prijs. U kan nog meer besparen door een multipack te kiezen voor uw Brother DCP-J552DW printer. Hier zitten de zwarte en kleurencartridges in voor uw Brother DCP-J552DW printer. Een multipack is goedkoper dan dat u elke inktcartridge los zou kopen.

Haal alles uit uw Brother DCP-J552DW cartridges met een chipresetter

Uw Brother DCP-J552DW printer geeft een seintje als uw inktcartridges bijna vervangen moeten worden. De chip die in uw cartridge zit, houdt grote marges aan bij deze melding. Het kan zomaar zijn dat uw Brother inktpatroon nog genoeg inkt heeft, maar dat de printer wel meldt dat deze vervangen moet worden. U kan de melding omzeilen door gebruik te maken van een chipresetter. Als u de chip reset voordat de melding verschijnt, kan u wél de volledige inhoud van uw Brother inktcartridge gebruiken en krijgt u pas een melding als de inktcartridge helemaal leeg is. Wij adviseren u om de chip te resetten als de cartridge nog half gevuld is. Een chipresetter kan u meermaals gebruiken, doordat deze op batterijen werkt. De inktcartridges die u met deze chipresetter kan gebruiken, zijn:
  • LC-123 serie huismerk
  • LC-125 serie origineel en huismerk
  • LC-127 serie origineel en huismerk
De installatiecartridges die bij een nieuwe printer worden meegeleverd, kunnen niet worden gereset.

Uw Brother DCP-J552DW printkoppen reinigen met een reinigingscartridge

Als u uw printer een tijdje niet gebruikt, is het mogelijk dat uw documenten met strepen uit uw printer komen. Uw Brother DCP-J552DW printer heeft dan last van verstopte spuitkanalen. De inkt is gaan opdrogen, waardoor de vloeistof niet meer optimaal op het papier terechtkomt. U kan dit verhelpen door een reinigingscartridge van ons 123inkt huismerk te gebruiken. Deze zet u, in plaats van de normale inktcartridge, in uw printer. Vervolgens zal de reinigingscartridge de spuitkanalen en de printkop reinigen. Daarna kan u weer uitgebreid printen. Tip: bespaar met een multipack waar een reinigingscartridge voor elke kleur in zit!

Interessant voor bij uw Brother DCP-J552DW inktcartridges

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een Brother DCP-J552DW cartridge schoon?

Met een vochtig doekje maakt u voorzichtig de bovenkant van uw cartridge schoon. Als de inktcartridge schoon is, maar u merkt dat het printen toch niet optimaal gaat, dan ligt het aan verstopte spuitkanalen van uw printer zelf. Gebruik hier een reinigingscartridge van 123inkt.be voor. Deze ontstopt de spuitkanalen van uw printkop.

Welke cartridge heb ik nodig voor de Brother DCP-J552DW printer?

De Brother LC-123 en LC-121 inktcartridges gebruikt u met de Brother DCP-J552DW printer. Deze koopt u bij 123inkt.be altijd met de laagsteprijsgarantie. Kies voor het 123inkt.be huismerk en profiteer van goedkopere cartridges met meer inhoud.

Waar kan ik Brother DCP-J552DW printerinkt kopen?

Bij 123inkt.be koopt u huismerk en originele inktcartridges voor uw Brother DCP-J552DW printer. U kiest uit cartridges van normale en hoge capaciteit in zwart en kleur. Daarnaast kan u meteen een reinigingscartridge meebestellen om uw printer te reinigen.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother DCP-J552DW cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.