123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-J4110DW

Bestel hier inktcartridges voor uw Brother DCP-J4110DW. Wij verkopen ze voor de beste prijs! In ons assortiment vindt u zowel originele cartridges als die van het 123inkt huismerk. Beide zijn uit eigen voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag al in huis!

Bestel Brother LC-123 cartridges voor de laagste prijs!

U heeft de Brother DCP-J4110DW printer thuis of op kantoor, een compacte A3 all-in-one kleurenprinter. Hier zijn natuurlijk cartridges voor nodig. Zwarte cartridges voor tekstdocumenten en zwart-wit-afdrukken. Maar ook cartridges in de kleuren cyaan, geel en magenta. Samen zorgen zij voor duidelijke en mooie kleurenafdrukken van o.a. foto’s en afbeeldingen. De inktpatronen zijn in verschillende capaciteiten verkrijgbaar. Aan de hand van uw printgedrag bepaalt u wat het beste bij u past. Print u veel? Dan raden wij de Brother LC-127XL aan. Deze cartridge heeft een inhoud van 27,4 milliliter, dat is 15,3 milliliter meer dan de normale. Hierdoor hoeft u de cartridge minder vaak te vervangen. Vanwege de laagsteprijsgarantie bestelt u uw originele cartridges bij ons altijd voor de beste prijs. Ons huismerk is echter nóg goedkoper!

123inkt huismerk cartridges voor uw Brother DCP-J4110DW

Originele Brother inktpatronen koopt u bij ons sowieso al voor de beste prijs. Maar wist u dat het nóg voordeliger kan? Naast originele cartridges verkopen wij namelijk ook cartridges van ons eigen huismerk. De kwaliteit is net zo goed en de cartridges zijn zo gemaakt dat ze altijd de juiste pasvorm hebben voor uw printer. Wat is dan het verschil? Ze hebben meer inhoud dan de originele. Bovendien profiteert u van levenslange garantie. Het verschil in inhoud ziet u in onderstaand schema:
 
Kleur Brother LC-3211 Brother LC-3213 123inkt huismerk
Brother LC-123BK (zwart) 12,1 milliliter 20,6 milliliter 8,5 milliliter
Brother LC-123 (kleur) 5,7 milliliter 10 milliliter 4,3 milliliter
Brother LC-127XLBK (zwart) 27,4 milliliter 36,2 milliliter 8,8 milliliter
Brother LC-125XL (kleur) 10,8 milliliter 17,2 milliliter 6,4 milliliter

Onze huismerk cartridges zijn ook verkrijgbaar als multipack. In deze complete set zitten cartridges in de kleuren zwart (20,6 of 36,2 ml), cyaan (10 of 17,2 ml), magenta (10 of 17,2 ml) en geel (10 of 17,2 ml). Koopt u een voordeelpakket? Dan bespaart u dus nog meer euro’s!

Uw printkoppen reinigen: hoe werkt dat?

Om te voorkomen dat de printkoppen van uw printer verstopt raken en om de printkwaliteit te behouden, dient u ze zo nu en dan te reinigen. Zéker als u de printer voor langere tijd niet heeft gebruikt. Hoe doet u dat? Met behulp van reinigingscartridges. Hier zit een vloeistof in die hard geworden inkt verwijdert. Voor elke cartridge in uw printer heeft u een eigen reinigingscartridge nodig. Welke kleur deze vervangt, staat vermeld op het artikel. Let op: gebruik nooit één cartridge voor het reinigen van alle kleuren.

Voor uw Brother DCP-J4110DW printer heeft u Brother LC-123 of Brother LC-125 reinigingscartridges nodig. Reinigingscartridges zijn zowel per stuk als in een voordelig multipack verkrijgbaar.

Misschien interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe reinig ik de printkoppen van mijn Brother DCP-J4110DW printer?

De printkop reinigt u met behulp van de LC-123 of LC-125 reinigingscartridges. Hier zit een speciale reinigingsvloeistof in die de printkoppen schoonmaakt en (oude) inktresten verwijdert. Zo verbetert u gemakkelijk de kwaliteit van uw afdrukken. Reinigingscartridges koopt u bij 123inkt.be voor de laagste prijs.

Welke kleurencartridges heb ik nodig voor mijn Brother DCP-J4110DW printer?

Omdat de Brother DCP-J4110DW printer een kleurenprinter is, heeft u cartridges nodig in de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Alle kleuren zijn verkrijgbaar bij 123inkt.be. Wij verkopen zowel originele Brother cartridges als cartridges van ons eigen huismerk. Onze huismerk cartridges zijn voordeliger en hebben een hogere capaciteit.

Waar koop ik inkt voor mijn Brother DCP-J4110DW printer?

Alle Brother DCP-J4110DW inktcartridges koopt u bij 123inkt.be. Wij hebben originele Brother cartridges in de kleuren zwart, magenta, geel en cyaan. Voor de beste prijs! U kan ook kiezen voor het 123inkt huismerk. Deze inktpatronen hebben meer inhoud dan de originele. Ook zijn ze in een voordelig multipack verkrijgbaar.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother DCP-J4110DW cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.