123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma MG3650S

Canon Pixma MG3650S cartridges in standaard of hoge capaciteit koopt u hier voor de allerlaagste prijs. Wij bieden originele Canon inkt en hoge kwaliteit inktpatronen aan van ons voordelige huismerk. Kies voor eigen merk inktcartridges en bespaar optimaal op uw printkosten. Bespaar nog meer en kies voor een multipack.

Canon Pixma MG3650S inkt bestellen met laagsteprijsgarantie

De Canon Pixma MG3650S printer werkt met de volgende cartridges:
  • Canon PG-540: zwart
  • Canon CL-541: kleur
De inktpatronen zijn speciaal gemaakt voor uw Canon printer. De kleurencartridges bevatten cyaan, magenta en geel. De kleuren zitten in één cartridge. Mocht een bepaalde kleur op zijn, dan moet u de gehele cartridge vervangen.

Huismerk cartridges voor de Canon Pixma MG3650S printer

Bespaar op uw printkosten en kies voor huismerk cartridges. Deze inktpatronen zijn speciaal ontwikkeld voor de Canon Pixma MG3650S printer. Huismerkinkt is door onze kwaliteitsafdeling getest volgens strenge ISO-normen. Hierdoor bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.

Onze eigen merk inktpatronen hebben altijd meer inhoud dan originele Canon cartridges en zijn ook nog eens goedkoper. De slimste keuze is een multipack: een bundel met een zwarte en kleurencartridge voor een lagere prijs. Met onze huismerkinkt profiteert u altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. In de tabel hieronder vergelijken wij de capaciteit van originele Canon cartridges en huismerkinkt:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Canon PG-540 (zwart) 8 ml 22 ml 14 ml (175% meer)
Canon PG-540L (zwart) 11 ml 22 ml 11 ml (100% meer inkt)
Canon CL-541 (kleur) 8 ml 20 ml 12 ml (150% meer inkt)
Canon CL-541XL (kleur) 15 ml 20 ml 5 ml (33,33% meer inkt)

123inkt huismerk cartridges bevatten meer inkt dan originele Canon inktpatronen. De originele cartridges bevatten een fractie van de mogelijke hoeveelheid inkt. Inktcartridges van ons eigen merk worden altijd volledig gevuld en zijn goedkoper.

Canon Pixma MG3650S cartridges vervangen

Als uw inktcartridges bijna leeg zijn, merkt u dit aan de afnemende afdrukkwaliteit. Daarnaast kan de printer compleet stoppen met afdrukken. Dat is het teken om uw Canon Pixma MG3650S inkt te vervangen. Het vervangen van de cartridges is een eenvoudig proces:
  1. Schakel uw printer in.
  2. Open de voorklep van de printer.
  3. Til de cartridgeklep op en wacht totdat de cartridges stilstaan.
  4. Druk voorzichtig op de lege cartridges om deze te ontgrendelen.
  5. Verwijder het verpakkingsmateriaal en tape van de nieuwe cartridges.
  6. Let op: raak de koperkleurige contactpunten niet aan.
  7. Schuif de nieuwe inktcartridges in de houder en klik deze goed vast.
  8. Uw printer is nu klaar voor gebruik.
Voor een vlotte vervanging van uw cartridges volgt u deze stappen.

Canon Pixma MG3650S cartridges in andere printers gebruiken

De Canon Pixma MG3650S inktcartridges zijn ook te gebruiken in de Canon Pixma MG3650 printer. Deze 2 printers lijken erg op elkaar en een groot verschil is niet te zien. Met de Canon Pixma MG3650 print u gerust met de Canon PG-540 en CL-541 cartridges.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke inkt voor de Canon Pixma MG3650S?

De Canon PG-540 en Canon CL-541 cartridges. Bestel deze origineel van Canon of van het voordelige 123inkt huismerk. Eigen merk cartridges bevatten meer inkt en zijn bovendien een stuk goedkoper.

Werkt de Canon Pixma MG3650S met huismerk cartridges?

Ja, de Canon Pixma MG3650S printer werkt met huismerk cartridges. Bij 123inkt.nl profiteert u van 100% garantie op het gebruik van het huismerk en krijgt u altijd de laagsteprijsgarantie.


Heeft u vragen over het bestellen van Canon Pixma MG3650S cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.