123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

PG-512 zwart

Bij ons vindt u de meest voordelige zwarte Canon PG-512 cartridges. Kies tussen originele cartridges en ons goedkopere 123inkt huismerk. Of bestel direct een voordeelverpakking die zowel de zwarte als de bijbehorende kleurencartridge bevat!


Koop Canon PG-512 cartridges. Nergens goedkoper!

De zwarte pigmentinkt van de Canon PG-512 cartridge wordt gebruikt voor het printen van documenten en levert haarscherpe, heldere tekstprints en mooie afbeeldingen in zwart-wit die lang goed blijven. Pigmentinkt is water- en lichtbestendiger en meer bestand tegen vegen en vlekken dan gewone zwarte inkt en dus zeer geschikt voor documenten die langdurig bewaard moeten worden, zoals technische tekeningen, juridische documenten en foto’s.
Om ook in kleur te kunnen printen, bieden wij u de perfecte match met de Canon CL-513 kleurencartridge. Deze bestaat uit de kleuren cyaan, magenta en geel zodat u geen drie aparte inktpatronen moet kopen en u niet elke kleur apart moet vervangen. Met nieuwe Canon 512 black inktpatronen print u snel weer verder! De Canon PG-512 inktcartridge is geschikt voor diverse printers uit de Pixma MX, MP en IP series.

Op onze website kan u eenvoudig controleren of de Canon PG-512 inktpatroon compatibel is met uw printer door uw printertype in te voeren in het zoekveld. Mocht u uw printertype niet weten, dan vindt u dit op de behuizing van uw printer, in de gebruikershandleiding of op de doos waar de printer in zat.
druppie geeft een tip
TIP!
Print u voornamelijk in zwart? Kies dan voor onze speciale aanbieding met 2 zwarte Canon PG-512 cartridges en bespaar nog meer op uw inkt.

Kies voor ons huismerk als beste keuze voor Canon PG-512 cartridges

Wist u dat Canon PG 512 black cartridges 6 ml meer inkt bevatten dan Canon PG-510 inktpatronen? U drukt er dus veel meer pagina’s mee af. Er is echter meer: onze 123inkt huismerkcartridges bieden dezelfde hoge capaciteit als het origineel, maar tegen een veel lagere prijs. Bovendien zijn ze van zeer goede kwaliteit, want we testen ze uitvoerig zodat ze voldoen aan alle geldende ISO-normen. Kortom, u ontvangt een PG-512 inktpatroon met inkt van topkwaliteit, zonder dat u daarvoor veel moet betalen. Printen in hoge kwaliteit was nog nooit zo goedkoop!

Ook interessant voor u: