123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP printer top 5

HP printer top 5

Op deze pagina vindt u ons overzicht van de beste HP printers. Op basis van de ervaring van onze printerexpert selecteerden we de vijf bestverkochte HP printers voor u. Hierbij besteedden we extra aandacht aan de capaciteit, compatibiliteit en gebruiksgemak van de printers.

Capaciteit van HP printers

Dankzij de veelzijdigheid, prestaties en uitstekende capaciteit van de onderstaande HP printers zijn deze apparaten ideaal voor thuisgebruik en voor ieder klein kantoor. De ruime papierlade van de modellen zorgt ervoor dat u deze niet vaak hoeft bij te vullen en u grote hoeveelheden documenten kan blijven printen.

Compatibiliteit van HP printers

Voor alle HP printers in deze top vijf zijn 123inkt cartridges of toners beschikbaar. Hiermee print u meer documenten in uitstekende kwaliteit, bent u minder tijd kwijt aan de vervanging en bespaart u eenvoudig op uw printkosten. Daarnaast krijgt u altijd levenslange garantie op de printersupplies van ons 123inkt huismerk.

Gebruiksgemak van HP printers

De geselecteerde HP printers staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de intuïtieve interface zijn deze apparaten eenvoudig te gebruiken. De diverse functies zoals dubbelzijdig printen, automatische documentinvoer en/of mobiel printen zijn gemakkelijk in te stellen en verhogen de productiviteit in uw thuis(kantoor). Zo kan u altijd snel iets afdrukken!

Vergelijk de beste HP printers

Veel HP printers werken nog met verouderde cartridges, waarbij de drie kleuren inkt (cyaan, magenta en geel) in één cartridge verwerkt zijn. Dit betekent dat wanneer slechts één van deze kleuren op is, u alsnog de hele cartridge moet vervangen. Zonde! Om dit te voorkomen, adviseren wij u om een weloverwogen keuze te maken. Bekijk bijvoorbeeld onze vergelijker voor inkjetprinters, waar u ook de beste printers van andere merken tegenkomt, zoals Canon en Brother.

De oprichting van HP

Printerfabrikant Hewlett Packard, ofwel HP, werd in 1939 opgericht door de twee vrienden William Hewlett en David Packard in een garage in de Verenigde Staten. Na bijna dertig jaar bracht het bedrijf zijn eerste computer uit. Nu, ruim 80 jaar later, is HP een wereldwijd bekend merk dat o.a. laptops, software, inktpatronen, toners en natuurlijk inkjet- en laserprinters op de markt brengt.

Printen met de HP Smart-app

Mobiel printen is een handige functie om opdrachten naar uw printer te sturen via een tablet of smartphone. Gebruik daarvoor de gratis HP Smart-app in combinatie met één van de HP printers uit deze top 5. Download de applicatie in de Google Play Store voor uw Android-device of Apple App Store voor uw iOS-device en maak verbinding met wifi. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van de app kan u nu gemakkelijk verschillende opdrachten uitvoeren:
  • Printen, scannen, kopiëren en faxen
  • Documenten scannen met de camera van uw smartphone
  • Bestanden opslaan in verschillende bestandsindelingen
  • Bestanden delen via e-mail of de cloud
  • Foto’s bewerken en verbeteren met o.a. bijsnijden, filters en tekst
Naast bovengenoemde opties is mobiel printen ook uitermate handig wanneer het apparaat door meerdere personen in uw huis of op kantoor wordt gebruikt. Iedereen kan printen en andere taken uitvoeren waar en wanneer ze maar willen. De HP Smart-app maakt het namelijk mogelijk documenten af te drukken wanneer u niet in de buurt van uw printer bent. U verstuurt dan printopdrachten via de cloud.

Top 5 HP printers

Met één van de bovenstaande HP printers weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Onze printerspecialisten hebben ze natuurlijk niet voor niets in deze top 5 geplaatst! Zijn deze modellen niet wat u zoekt of wil u zich ook oriënteren op andere merken? Bekijk dan ook onze top 5 voor Canon, Epson en Brother.
 

Veelgestelde vragen

Wat is de beste HP printer voor thuis?

Kies een HP printer die weinig ruimte inneemt en goede verbindingsmogelijkheden heeft. Bij 123inkt.be adviseren we bovendien om een inkjetprinter te kiezen, want bij gemiddeld printgedrag is dit de goedkoopste optie. De HP OfficeJet en DeskJet series bevatten veel modellen die ideaal zijn voor thuis. Op deze pagina selecteerden wij de 5 beste HP printers.

Welke HP printer werkt goed met huismerkcartridges?

Bij 123inkt.be hebben we huismerkcartridges voor het overgrote deel van de HP printers! Bekijk op deze pagina de top 5. Hierin staan onze keuzes voor een HP printer die goed werkt met huismerkcartridges.

Hoelang gaat een HP printer mee?

Gemiddeld gaat een HP printer drie tot vijf jaar mee, maar dit is sterk afhankelijk van hoe intensief u het apparaat gebruikt. Bekijk het grote aanbod printers op 123inkt.be als u op zoek bent naar een nieuw exemplaar. Gegarandeerd de laagste prijs!

Als u nog vragen heeft over het bestellen van HP printers, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.