123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden!

Luchtkussen enveloppen

Bent u op zoek naar een manier om fragiele objecten te versturen? Moet de inhoud van uw post beschermd zijn tegen de schokken van het transport? Bestel dan een van de luchtkussen enveloppen uit ons assortiment.

Luchtkussen enveloppen

Veilig versturen? Bestel luchtkussen enveloppen op 123inkt

Luchtkussen enveloppen, ook wel bekend als bubbelenveloppen of bubbeltjes enveloppen, zijn ideaal voor het verzenden van kwetsbare producten. De noppenfolie aan de binnenkant van de envelop zorgt ervoor dat de inhoud beschermd is. De buitenkant van wit kraftpapier vangt stoten op en voorkomt dat de envelop of de inhoud kan scheuren. Dankzij de zelfklevende sluiting, sluit u de envelop snel en veilig voor verzending.
 

De luchtkussen enveloppen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor diverse inhoud. Afhankelijk van uw behoefte kan u de enveloppen per 5, of zelfs per 200 stuks bestellen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!

Veelgestelde vragen

Wat is een luchtkussen envelop?

Een luchtkussen envelop is een envelop van stevig kraftpapier. De binnenkant heeft een beschermende noppenfolie. Dankzij het kraftpapier en luchtkussenfolie is de inhoud goed beschermd tegen stoten.

Waar koop ik luchtkussen enveloppen?

Bij 123inkt.be: u vindt hier een ruim assortiment bubbelenveloppen in verschillende groottes. Kies voor klein- of grootverpakkingen en ga direct aan de slag met het versturen van brieven en pakketjes.

Wat kost een bubbeltjes envelop?

Dit is afhankelijk van de grootte en het aantal enveloppen dat u bestelt. Zo is één luchtkussenenvelop in verhouding duurder in een verpakking van 5 stuks dan in een verpakking van 200 stuks. Bij 123inkt.be bestelt u enveloppen met de laagsteprijsgarantie.

Bij welk afval gooi ik een bubbelenvelop?

Bubbeltjes enveloppen bestaan uit plastic en papier. Om deze enveloppen op de juiste manier te scheiden, scheurt u de plastic binnenkant los en gooit u deze in de PMD-afvalbak. De papieren buitenkant gooit u in de papierbak.

Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten