123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Staande schermen

Staande veiligheidsschermen bieden bescherming aan u, aan uw werknemers en aan uw klanten. De wand van acryl tussen de personen geeft een gevoel van veiligheid en voorkomt ongewenst contact. Bestel nu een staand scherm voor uw werkplek.


Koop nu een staand veiligheidsscherm

De Filex staande veiligheidsschermen van acryl bieden bescherming op de werkplek. Doordat de coronaschermen transparant zijn, blijft communicatie met iemand aan de andere kant van het scherm mogelijk. De staande kuch schermen worden geleverd met klemmen om ze te bevestigen en zijn ideaal voor bijvoorbeeld een balie of een bureau. Ons assortiment bevat ook een veiligheidsscherm met handig doorgeefluik. Naast een lange zijde is dit veiligheidsscherm ook voorzien van twee zijwanden, waardoor u de werkplek aan drie kanten kunt afbakenen.

 

Staande veiligheidsschermen helpen medewerkers en/of klanten te beschermen. Koop nu een van de staande schermen bij 123inkt om een hygiënische werkplek te creëren. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! 


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.