123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Scheidingswanden

Veel openbare gelegenheden maken gebruik van scheidingswanden. Door het coronavirus is het van belang dat iedereen in het openbaar op een veilige manier met elkaar omgaat. Koop via 123inkt een plexiglas scherm of perspex scherm voor uw locatie en u bent klaar voor de nieuwe anderhalve-meter-samenleving.

Scheidingswanden

Bescherm uzelf en anderen | Bestel eenvoudig scheidingswanden bij 123inkt.nl

De scheidingswanden die u momenteel veel tegenkomt, staan tegenwoordig ook bekend als coronaschermen. Om de veiligheid van mensen zoveel mogelijk te waarborgen, moeten er maatregelen getroffen worden. Het ophangen van een scheidingswand tussen bijvoorbeeld een werknemer en een bezoeker moet ervoor zorgen dat er veilig gewerkt kan worden. Ook geeft een kuch scherm een gevoel van veiligheid aan de klanten.

 

Nu het COVID-19 virus weer om zich heen grijpt, moeten veel omgevingen coronaproof gemaakt worden. Denk hierbij aan openbare gelegenheden, zoals een museum of een winkel, maar ook aan kantoren. Om ervoor te zorgen dat er veilig en hygiënisch gewerkt en gecommuniceerd kan, worden kan een coronascherm de oplossing bieden. Door een scheidingswand in te zetten, beschermt u ook tegen ongewenst contact. 

 

Bij 123inkt koopt u bureauschermen, monitorschermen en staande veiligheidsschermen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis