123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP Officejet Pro 7740

HP Officejet Pro 7740 cartridges in standaard, hoge of extra hoge capaciteit bestelt u hier voor de allerlaagste prijs. Wij hebben originele HP inkt en hoge kwaliteit inktpatronen van ons voordelige huismerk. Met de inktcartridges van ons eigen merk bespaart u het meest op uw printkosten.

Goedkope HP Officejet 7740 cartridges bestellen in zwart en kleur

De HP Officejet Pro 7740 all-in-one inkjetprinter werkt met de volgende cartridges in zwart en kleur.
  • HP 953: standaard capaciteit
  • HP 953XL: hoge capaciteit
  • HP 957XL: extra hoge capaciteit
Deze inktpatronen zijn speciaal gemaakt voor uw HP printer. Ze zijn er in zwart, cyaan, magenta en geel. De kleuren zijn afzonderlijk van elkaar te koop. De HP 957XL is alleen verkrijgbaar in zwarte inkt.

Huismerk cartridges voor de HP Officejet Pro 7740 inkjetprinter

Bespaar op uw printkosten en kies voor onze huismerk cartridges. Deze inktpatronen zijn speciaal ontwikkeld voor de HP Officejet Pro 7740 all-in-one printer. Huismerkinkt wordt gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken. Hierdoor waarborgen wij de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze huismerk cartridges hebben meer inhoud dan originele HP inktpatronen en zijn ook goedkoper. De meest voordelige keuze is een multipack: een bundel met zwarte en kleurencartridges voor een lagere prijs. Met huismerkinkt profiteert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onderstaande tabel ziet u de verschillen tussen originele HP cartridges en ons huismerk:
 
Kleur HP 953 123inkt huismerk HP 953XL 123inkt huismerk HP 957XL 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit extra hoge capaciteit extra hoge capaciteit
Zwart 23,5 ml 56 ml (138,3% meer) 42,5 ml 56 ml (31,76% meer) 63,5 ml 80 ml (25,98% meer)
Kleur 10 ml 26 ml (160% meer) 20,5 ml 26 ml (26,83% meer) - -

De originele HP cartridges bevatten slechts een fractie van de beschikbare capaciteit. Inktcartridges van ons huismerk worden volledig gevuld en zijn goedkoper.

HP Officejet Pro 7740 multipacks

Wij bieden 2 bundels aan met zwarte en kleureninkt:
  • Standaard capaciteit: zwart, magenta, cyaan en geel
  • Hoge capaciteit: zwart, magenta, cyaan en geel
De Officejet Pro 7740 bundels bestaan uit cartridges van ons huismerk. Hiermee drukt u haarscherpe tekstdocumenten, afbeeldingen en foto’s af.

Tijd om de HP Officejet Pro 7740 printkop te vervangen

De printkop van de HP Officejet Pro 7740 is een essentieel onderdeel van de printer. Deze brengt de inkt aan door met grote precisie kleine inktdruppels op het papier te spuiten. Hierdoor krijgt u nauwkeurige en scherpe afdrukken.

Als de afdrukkwaliteit afneemt, moet u de printkop vervangen. Dit doet u door de printer te openen, de oude printkop voorzichtig te verwijderen en de nieuwe op de plek van de oude te plaatsen.

HP Officejet Pro 7740 all-in-one cartridges voor uw kantoor

Met de Officejet Pro 7740 cartridges kan u scannen, printen en faxen. Deze all-in-one printer heeft forse afmetingen en is daardoor zeer geschikt voor grotere kantoren. U drukt er 22 pagina’s per minuut af en u print automatisch dubbelzijdig in A4. U bespaart het meest door te kiezen voor eigen merk inktcartridges. Zo betaalt u de laagste prijs per geprinte pagina.

Bent u onderweg naar kantoor vergeten documenten te printen? Voer uw printtaken dan uit met de HP Printer Remote app zodat uw documenten klaar liggen als u aankomt. De printer heeft twee papierladen van elk 250 vellen, waardoor er precies 1 pak 123inkt huismerk papier in uw printer past.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke cartridges voor de HP Officejet Pro 7740?

De HP 953, HP 953XL en HP 953XL extra hoge capaciteit. De twee eerstgenoemde koopt u ven het originele HP merk. De extra hoge capaciteit inktpatronen zijn alleen verkrijgbaar van ons huismerk. Onze eigen merk cartridges bevatten meer inkt en koopt u voor een zeer lage prijs.

Waar koop ik HP Officejet Pro 7740 inktcartridges?

Bij 123inkt.be koopt u originele en huismerkcartridges. De eigen merk inktpatronen bevatten meer inkt en zijn een stuk goedkoper. Ook profiteert u van laagsteprijsgarantie en snelle levering.


Heeft u vragen over het bestellen van HP Officejet Pro 7740 cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.