123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma MG2555S

Inktpatronen voor uw Canon Pixma MG2555S inkjetprinter vindt u hier het goedkoopst. Koop cartridges van ons 123inkt huismerk en bespaar tot maar liefst 58% op uw afdrukkosten! Bespaar nog meer door te kiezen voor een multipack. Besteld op werkdagen voor 23u59, is de volgende dag in huis!

Inktpatronen voor uw Canon Pixma MG2555S printer kopen

De Canon Pixma MG2555S inkjetprinter maakt gebruik van twee soorten inktpatronen: de Canon PG-545 of zwarte cartridges, en de Canon CL-546 of kleurencartridges. Beide zijn verkrijgbaar in standaard en in hoge capaciteit. Bovendien geniet u bij ons altijd van een laagsteprijsgarantie.

Indien u vaak grote volumes print, raden wij u aan om te kiezen voor een Canon PG-545 / CL-546 multipack. Ook deze is zowel in standaard als in hoge capaciteit beschikbaar. Een multipack is niet alleen voordeliger dan afzonderlijke cartridges, maar levert ook een praktisch voordeel op: u heeft immers altijd een reservevoorraad in huis.

Bespaar met cartridges van ons 123inkt huismerk

Door te kiezen voor inktpatronen van ons 123inkt huismerk, bespaart u nog meer op uw afdrukkosten. Onze 123inkt cartridges bevatten immers meer inkt, en dat tegen een lagere prijs. Bekijk onderstaande tabel voor een concrete vergelijking:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Canon PG-545 (zwart) 8 ml 17 ml 9 ml
Canon CL-546 (kleur) 8 ml 17 ml 9 ml

Geniet van extra voordeel met een cartridge van hoge capaciteit

Naast de standaard cartridges kan u ook opteren voor cartridges van hoge capaciteit: Canon PG-545XL (zwart) of Canon CL-546XL (kleur). Deze bevatten meer inkt dan de standaard varianten en hebben dus een langere levensduur. Aangezien u met deze inktpatronen meer pagina’s kan afdrukken, zijn ze bovendien kostenbesparend op de lange termijn. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de u bij de hoge capaciteit cartridges van ons 123inkt huismerk altijd verzekerd bent van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Aangezien wij deze inktpatronen zelf ontwikkelen en uitvoerig testen, kunnen wij steeds de kwaliteit waarborgen. U geniet dan ook steeds van een 100% tevredenheidsgarantie op de cartridges van ons huismerk.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke cartridges heb ik nodig voor mijn Canon Pixma MG2555S printer?

De Canon Pixma MG2555S inkjetprinter maakt gebruikt van volgende inktcartridges:
  • Canon PG-545 of PG-545XL voor zwart
  • Canon CL-546 of CL-546XL voor kleur
De XL-versies staan voor de cartridges van hoge capaciteit en bevatten dus meer inkt. U kan zelf bepalen welke variant het beste bij uw printbehoeften aansluit.

Werkt de Canon Pixma MG2555S printer met huismerkcartridges?

Zeker en vast! De Canon Pixma MG2555S printer is volledig compatibel met de cartridges van ons 123inkt huismerk. Deze cartridges zijn doorgaans goedkoper dan de originele versies en bevatten ook meer inkt. Bovendien krijgt u bij 123inkt.be een 100% tevredenheidsgarantie op uw Canon Pixma MG2555S cartridges van ons huismerk.

Met welke Canon Pixma MG2555S cartridge print ik de meeste pagina’s?

Met cartridges van hoge capaciteit (XL-versies) kan u meer pagina’s afdrukken. Door te kiezen voor inktpatronen van het 123inkt huismerk, kan u zelfs nog meer printen. Deze cartridges bevatten immers meer inkt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.


Heeft u vragen over het bestellen van Canon Pixma MG2555S cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.