123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

CL-541XL kleur hoge capaciteit


Canon CL 541XL cartridge leeg? Bestel direct een nieuwe voor de allerbeste prijs! Wij hebben de Canon CL 541XL met hoge capaciteit in ons assortiment en bieden bovendien goedkopere 123inkt huismerk cartridges aan.


Goedkoopste Canon CL 541XL cartridges online kopen

Een Canon CL 541XL cartridge heeft dezelfde afmetingen als een Canon CL 541 cartridge, maar bevat 7 milliliter meer inkt. Het is dus verstandig om voor de Canon CL 541XL te kiezen als u veel print, bijvoorbeeld wanneer u de printer zakelijk gebruikt of vaak foto’s print. Dit cartridgenummer is geschikt voor diverse Pixma-printers van Canon. Weet u niet zeker of de Canon CL 541XL de juiste cartridge is voor uw printer? Gebruik dan het modelnummer van de printer bij het zoeken. U ziet dan een overzicht van de passende cartridges voor uw printer, zodat u zeker weet dat u de juiste bestelt.

Goedkope huismerk CL 541XL cartridges

Dankzij onze laagsteprijsgarantie bestelt u bij ons uw originele Canon CL 541XL cartridges voor de beste prijs. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor 123inkt huismerk cartridges, die speciaal voor dit cartridgenummer gemaakt zijn. Deze zijn niet alleen goedkoper, maar bevatten ook de meeste inkt. In originele CL 541XL cartridges zit namelijk 15 milliliter inkt, terwijl de cartridges van ons eigen merk maar liefst 20 milliliter bevatten. U bespaart dus flink op uw printkosten door voor het 123inkt huismerk te kiezen! Met een Canon 540 / 541 multipack van het huismerk bent u helemaal voordelig uit. U ontvangt dan de zwarte PG 540XL én de CL 541XL kleurencartridge voor een mooie combinatieprijs.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Canon CL 541XL cartridges heb ik nodig?

De CL 541XL cartridge bevat alle kleureninkt die u nodig heeft. Hiervan hoeft u dus maar één cartridge te kopen. U heeft ook een zwarte cartridge nodig: de Canon PG 540XL. In totaal heeft u dus twee cartridges nodig.

Hoeveel pagina's kan ik printen met een Canon CL 541XL cartridge?

De originele Canon CL 541XL cartridge bevat 15 milliliter inkt, waarmee u ongeveer 400 pagina's print. Liever meer printen? In de 123inkt huismerk cartridges zit 5 milliliter meer inkt, waardoor u hier de meeste pagina's mee print.

Kan ik Canon CL 541XL cartridges recyclen?

Ja, originele Canon CL 541XL cartridges kunt u inleveren bij 123inkt. U ontvangt een vergoeding van €2,- die u als korting op uw volgende bestelling kunt gebruiken of kunt doneren aan een goed doel.


Wilt u Canon CL 541XL cartridges kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.