123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
  • Home
  • 123inkt.be wint voor het 2e jaar op rij een BeCommerce Award

123inkt.be wint voor het 2e jaar op rij een BeCommerce Award

123inkt.be wint opnieuw een BeCommerce Award123inkt.be is, net als vorig jaar, door Vlaamse consumenten verkozen tot Beste Webwinkel van België. Wij mochten de prachtige award in de categorie Multimedia mee naar huis nemen. En daar zijn we natuurlijk superblij mee!

BeCommerce Award 2017

De beste webwinkels van België worden elk jaar bekroond met een award. Niet een jury, maar consumenten zoals u bepalen welke webshops de awards winnen. Eerder dit jaar kon er gestemd worden op favoriete webwinkels. Daarbij kon u verschillende aspecten beoordelen, zoals prijs, kwaliteit, assortiment, gebruiksgemak en service. 123inkt.be kreeg de beste beoordeling van alle webshops in de categorie Multimedia. De andere kandidaten Alternate en Unigro werden verslagen.

Dit jaar werden de BeCommerce Awards voor de 12e keer uitgereikt. Wij waren er voor het tweede jaar bij. Ook vorig jaar, slechts twee maanden na de lancering van 123inkt.be, ontvingen wij een BeCommerce Award! Dat betekent dat wij nu tweemaal op rij hebben gewonnen.


Winnaars BeCommerce Awards 2017

De publieksprijzen van de BeCommerce awards werden in 14 verschillende categorieën uitgedeeld. Ruim 25.000 Belgische consumenten brachten hun stem uit om de winnaars te bepalen.

Naast de publieksprijzen werden er ook in 8 categorieën juryprijzen uitgedeeld. Daarbij hoorde ook een award voor de overall Beste Webwinkel van België, die naar LaRedoute.be ging. De winnaars van de vakprijzen werden door een professionele jury gekozen. Nederlandse internetondernemer Durk Jan de Bruin, onder andere bekend geworden door het oprichten van startpagina.nl, was voorzitter van de vakjury.
 
Presentator Durk Jan de Bruin

Er deden 135 Belgische webwinkels mee aan de BeCommerce Awards. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Belgische vereniging van online handelaars.

Het feestelijke gala-evenement van de BeCommerce Awards vond plaats in het Koloniënpaleis te Tervuren. Meer dan 300 e-commerce professionals waren aanwezig. De publieksprijzen werden overhandigd door Virginie Claes (Miss België 2006).

Uitreiking door Virginie Claes

BeCommerce Awards 2017

BeCommerce Awards 2017

BeCommerce Awards 2017


123inkt.be mag zich nu een jaar lang Beste Webwinkel van België noemen in de categorie Multimedia!
 
Bedankt voor uw stem op 123inkt.be!