123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

BeCommerce Awards 2016

123inkt.be wint BeCommerce Award123inkt.be heeft twee maanden na de lancering al een prachtige award gewonnen! Vlaamse consumenten hebben ons verkozen tot Beste Webwinkel in de categorie Consumentenelektronica.

123inkt.be - Beste Webwinkel van België

Er deden dit jaar 135 Belgische webwinkels mee aan de BeCommerce Awards, georganiseerd door de Belgische vereniging van online handelaars. De uiteindelijke winnaars van de publieksprijzen zijn volledig door klanten gekozen. 

Ruim 35.000 consumenten brachten hun stem uit op hun favoriete webwinkel. Daarbij kwam 123inkt.be als winnaar uit de bus in de categorie Consumentenelektronica. Wij hebben de volgende kanshebbers in onze categorie verslagen: Art & Craft, Euronics Belgium, Exellent, Media Markt, Surf4trends en Unigro.

Uitreiking BeCommerce Awards 2016

De award werd uitgereikt door Virginie Claes (Miss België 2006). Naast de publieksprijzen in 13 categorieën werden ook nog 8 vakjuryprijzen uitgedeeld. Zo ontving de meest ecologische webwinkel de Green Award en was er een prijs voor de meest innovatieve webwinkel, beste mobiele webwinkel en overall beste webwinkel.
 
Presentator Durk Jan de Bruin

Nederlandse internetondernemer Durk Jan de Bruin, onder andere bekend geworden door het oprichten van startpagina.nl, stond op het podium om de avond te presteren.

Diner BeCommerce Awards 2016

Het feestelijke gala-evenement van de BeCommerce Awards vond plaats in het Koloniënpaleis te Tervuren. Meer dan 300 e-commerce professionals waren aanwezig.

Klik hier voor ons persbericht.

Feest BeCommerce Awards 2016

Winnaars BeCommerce Awards 2016

123inkt.be mag zich nu een jaar lang Beste Webwinkel van België noemen in de categorie Consumentenelektronica!
 
Bedankt voor uw stem op 123inkt.be!