123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

123inkt.be milieu en duurzaamheid

 • Welke milieucertificaten kom ik bij 123inkt.be tegen?
  123inkt.be is een FSC®-gecertificeerd bedrijf (certificaatnummer SCS-COC-004778). De FSC-certificering is opgesteld om ontbossing en CO2-uitstoot door de hout- en papierindustrie te verminderen. Jaarlijks wordt er strenge een audit uitgevoerd door certificeringsbureau SCS Global Service om alle processen te controleren.

  U herkent FSC-producten aan het onderstaande keurmerk:


  Printen kan niet zonder papier. Gelukkig is er steeds meer papier beschikbaar dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Nu de papierindustrie actief zorgt voor een gezonde aanwas van jonge bomen, is papier ineens niet meer zo'n slechte keuze. Nieuwe bomen zijn van groot belang omdat zij tijdens het groeien CO2 uit de lucht absorberen. Ook slaan bomen gedurende hun hele levensduur koolstof op.

  Het FSC-keurmerk is op steeds meer papier en papierproducten te vinden; onder andere het 123inkt huismerk printpapier en de 123inkt huismerk etiketten. Ook bij het selecteren van andere merken voor ons assortiment houden wij rekening met duurzaamheid.

  In onze webwinkel treft u producten aan met nog verschillende andere milieulabels en -certificaten:
   
  FSC
  Onafhankelijke certificering voor verantwoord bosbeheer. Het keurmerk is te vinden op hout- en papierproducten van grondstoffen afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
  PEFC
  Keurmerk voor papierproducten van grondstoffen afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. PEFC focust vooral op lokale en kleine bossen.
  Der Blaue Engel
  Het oudste milieukeurmerk ter wereld. Dit label geeft aan dat een product op diverse aspecten minder milieubelastend is dan vergelijkbare producten.
  Nordic Ecolabel (Nordic Swan)
  Scandinavisch milieulabel voor producten met gedurende de gehele levenscyclus een verminderde impact op het milieu. Deze producten veroorzaken een minimale CO2-uitstoot.
  EU ecolabel
  Producten met een verminderde impact op het milieu gedurende hun volledige levenscyclus. Dat betekent dat vanaf het verwerken van de eerste grondstoffen tot aan het verwerken van het gebruikte product rekening wordt gehouden met het milieu.
   
  Paper by Nature
  Ecologisch label voor producten met verminderde impact op het milieu. Paper by Nature respecteert o.a. de criteria van het EU ecolabel. Vanaf de productie tot aan de verwerking van het eindproduct wordt rekening gehouden met de impact op het milieu.
   
  Oxford acts for the Planet
  Via dit label geeft Oxford, producent van notitieboeken en andere papierproducten, 23 milieugaranties die ervoor zorgen dat producten een minimale impact op het milieu hebben.


Terug Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!