123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

123inkt.be milieu en duurzaamheid

 • Verkoopt 123inkt.be milieuvriendelijke producten?
  123inkt.be houdt op diverse manieren rekening met het milieu en de voetsporen die onze producten achterlaten.

  Veel van onze huismerk toners en inktcartridges hebben een basis van gereycled plastic. Waar mogelijk wordt de plastic behuizing voor toners en inktcartridges met printkop opnieuw gebruikt bij de productie. Dit levert enorme besparingen op in olie en CO2-uitstoot omdat het niet opnieuw geproduceerd hoeft te worden.

  De cartridges van het 123inkt huismerk zijn alleen in hoge capaciteit (XL) verkrijgbaar. Het is een stuk duurzamer om één volledig gevulde cartridge te laten maken en bezorgen dan wanneer gekozen wordt voor twee half lege cartridges. Door XL-cartridges te verkopen wordt CO2-uitstoot van transport, verpakkingen en plastic cartridgeomhulsels verminderd.

  Het papier van 123inkt.be draagt het FSC-keurmerk, wat staat voor papier van hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. 123inkt.be heeft een eigen FSC-status. Lees hier meer over het FSC-keurmerk. Papierproducten die zijn geproduceerd met hout uit duurzaam beheerde bossen herkent u aan het FSC-logo met boompje. Naast de producten van ons huismerk, vindt u dit keurmerk ook bij diverse andere kantoorartikelen in ons assortiment: etiketten, ordners, gekleurd papier en post-its. Lees hier meer over de milieulabels en -keurmerken die u op 123inkt.nl tegenkomt.

  Bij het uitbreiden van ons assortiment spelen duurzame producten een belangrijke rol. Zo zijn wij in 2015 gestart met de verkoop van ledlampen. Dit type verlichting is tot 90% zuiniger dan de traditionele gloeilamp; een verschil dat zowel voor het milieu als voor de portemonnee van de klant geweldig is. Daarom past het perfect binnen het assortiment van 123inkt.be.


Terug Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!