123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Katrin handdoekdispenser Midi (zwart)

€ 39,95 (Incl. 21% btw)
(€ 33,02 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
Omschrijving
Op zoek naar een handdoekdispenser voor papieren handdoeken? Deze zwarte dispenser van Katrin is betrouwbaar, stevig, netjes én biedt een hygiënische en comfortabele ervaring aan alle bezoekers van uw (professionele) sanitaire ruimte. De dispenser is geschikt voor verschillende soorten handdoeken (met een maximale breedte van 24 cm). 

Eigenschappen
Doordat deze handdoekdispenser afgesloten is en voorzien is van vel-voor-veldosering verbetert dit de persoonlijke hygiëne van gebruikers. Zij raken alleen het vel aan dat ze gebruiken. Dit zorgt er bovendien ook voor dat het papierverbruik en de hoeveelheid afval gereduceerd worden. De handdoekenverdeler is verder gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor deze goed tegen een stootje kan en ook bestand is tegen hoge temperaturen. Verder heeft de houder hierdoor ook een nette en luxueuze uitstraling.

De verdeler is voorzien van een slot dat geopend kan worden met een sleutel. De klep opent naar boven. Doordat er verder een ribpatroon is aangebracht aan de binnenzijde van de dispenser blijven de handdoeken goed op hun plaats zitten en verschuiven deze niet tijdens het aanvullen. 
 
Specificaties
Merk: Katrin Afmetingen: 450 x 301 mm (LxB)
Soort: Katrin Midi handdoekdispenser Kleur: zwart
Type: vouwhanddoekdispenser Materiaal: kunststof
Tip: handdoeken meebestellen

123schoon multifold handdoeken 2-laags 20 pakken geschikt voor Tork H2 dispenser voor € 45,50