123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Valsgeld detectoren


Bestel hier diverse valsgelddetectoren voor bankbiljetten, identiteitsbewijzen, creditcards en rijbewijzen. Ook voor draagbare detectoren en valsgelddetectorpennen bent u hier aan het goede adres. Bestel vóór 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

Valsgelddetectoren kopen? Bestel ze hier eenvoudig en snel!

Een valsgelddetector is een handig hulpmiddel om uw bankbiljetten binnen enkele seconden op echtheid te controleren. Zo weet u altijd zeker of er met echt of vals geld wordt betaald. Ideaal dus voor iedere winkel, marktkraam of horecagelegenheid waar regelmatig met briefgeld wordt afgerekend.

Verschillende valsgelddetectoren

In ons assortiment vindt u valsgelddetectiepennen en (draagbare) valsgelddetectoren die bankbiljetten scannen. Een valsgelddetectorpen is een eenvoudig hulpmiddel om vals geld van echt geld te onderscheiden. Met deze pen zet u op ieder biljet een streep. Wanneer de streep verkleurt, dan gaat het om vals geld. Betreft het echt briefgeld, dan vervaagt en verdwijnt de streep vanzelf.

Kies voor een draagbare valsgelddetector met batterijen of een valsgelddetectorpen als u het apparaat op locatie wil gebruiken. Dankzij het compacte ontwerp neemt u ze gemakkelijk mee in uw tas. Deze detectoren zijn ideaal voor evenementen, marktkramers, maaltijdbezorgers en taxichauffeurs om snel bankbiljetten te controleren.

Gelddetectoren met een kabel zijn erg handig voor horeca- en winkeleigenaren. Ze zijn voorzien van een scanner die bankbiljetten op echtheid controleert. Deze apparaten geven een hoorbaar en/of zichtbaar signaal zodra ze een verdacht biljet scannen. Na de controle stopt u het goedgekeurde geld in een geldkist of kassalade om het veilig te bewaren. U weet nu zeker dat al uw verdiende geld ook daadwerkelijk echt is.

Valsgelddetectoren met controle van echtheidskenmerken

Briefgeld is voorzien van zeven echtheidskenmerken, zoals een watermerk en een lichteffect. Een valsgelddetector herkent één tot zeven van deze kenmerken. Bij de Veelgestelde vragen, onderaan deze pagina, vindt u een opsomming hiervan. Veel valsgelddetectoren zijn voorzien van uv-licht waarmee het watermerk en de metaaldraad (veiligheidsdraad) wordt gecontroleerd. Kies voor een apparaat met zevenvoudige detectie voor de beste controle van uw bankbiljetten.

Valsgelddetectoren voor verschillende valuta

In ons assortiment vindt u valsgelddetectoren voor diverse valuta zoals de euro en Britse pond. Werkt u met veel verschillende geldsoorten? Kies dan voor een gelddetector die geschikt is voor alle valuta. Om na uw werkdag uw verdiende geld snel en gemakkelijk te tellen, gebruikt u een geldtelmachine. Ook deze apparaten zijn vaak voorzien van valsgelddetectie en zijn geschikt voor diverse of zelfs alle valuta.

Valsgelddetectoren voor identiteitsbewijzen

Wij hebben verschillende valsgelddetectoren die naast bankbiljetten ook andere documenten, zoals creditcards, rijbewijzen en identiteitsbewijzen controleren. Deze apparaten zijn ideaal voor horeca-eigenaren, winkeliers en beveiligers die hier regelmatig mee in aanraking komen.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is een valsgelddetector?

Een valsgelddetector is een apparaat dat biljetten op echtheid controleert. De scanners controleren het geld op één of meerdere echtheidskenmerken van bankbiljetten, zoals een lichteffect, biljetdikte of infraroodinkt. Met een valsgelddetector weet u binnen enkele seconden of het biljet echt is.

Wat zijn de echtheidskenmerken van bankbiljetten?

Europese en veel andere bankbiljetten zijn voorzien van de volgende zeven echtheidskenmerken:
  • Metaaldraad (veiligheidsdraad)
  • Infraroodinkt
  • Ultravioletlicht
  • Magnetische inkt
  • Biljetkleur
  • Biljetafmeting
  • Biljetdikte
Gebruik een valsgelddetector met zevenvoudige detectie om alle echtheidskenmerken nauwkeurig te controleren.

Wat is de beste valsgelddetector?

Om uw briefgeld zo goed mogelijk te controleren, kiest u voor een valsgelddetector die de zeven echtheidskenmerken van biljetten test. Wanneer u met veel verschillende valuta werkt, dan raden wij een detector aan die geschikt is voor alle valuta. Bij 123inkt.be koopt u voor de laagste prijs diverse valsgelddetectoren om uw briefgeld te controleren.

Hoe werkt een valsgelddetectiepen?

Met een valsgelddetectorpen zet u een streep op een bankbiljet. Deze streep laat binnen enkele seconden zien of u echt geld in handen heeft. Op een echt bankbiljet vervaagt en verdwijnt de streep vanzelf. Wanneer de streep verkleurt, gaat het om vals geld.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van valsgelddetectoren, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantensdienst u natuurlijk graag even verder.