123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Toetsenborden

Bestel hier uw toetsenbord en ga efficiënt aan de slag, zowel thuis als op kantoor. Ons assortiment bevat draadloze toetsenborden en toetsenborden met usb-kabel. Ook verkopen we handige combinaties van een toetsenbord en muis.

1 - 0 van 0

Toetsenborden

Toetsenbord kopen? Morgen in huis!

Een extern toetsenbord voor uw computer en laptop zorgt voor meer comfort en efficiëntie tijdens het werken. In onze webshop vindt u allerlei soorten toetsenborden aan scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar een draadloos toetsenbord met bijbehorende computermuis of een eenvoudig model met Plug & Play, u bestelt het allemaal hier.

Bekabeld of draadloos toetsenbord?

De belangrijkste keuze die u moet maken bij het aanschaffen van een nieuw toetsenbord, is de verbindingsmogelijkheid. U heeft daarbij twee opties:

Toetsenbord met usb

Dit is de traditionele manier van verbinden, mogelijk gemaakt door een kabel tussen het toetsenbord en uw pc of laptop. Onze toetsenborden werken allemaal volgens het Plug & Play-principe. Dat betekent dat u direct kan typen nadat u het toetsenbord heeft ingeplugd, zonder dat u enige software hoeft te downloaden.

Draadloos toetsenbord

Een draadloos toetsenbord verbindt u via bluetooth met uw pc of laptop. Hiervoor wordt altijd een nano-ontvanger meegeleverd. Dit is een hele kleine usb-stick die zorgt voor de bluetoothverbinding tussen de apparaten. Ook hiermee kan u direct aan de slag: er zijn geen ingewikkelde installaties nodig!

Kies voor een ergonomisch toetsenbord

Ergonomie is een ander aandachtspunt als u een toetsenbord gaat kopen. U gebruikt het immers een groot deel van de dag, waardoor het belangrijk is dat u er comfortabel en verantwoord mee kan werken. We verkopen een aantal ergonomische toetsenborden, waarbij extra rekening is gehouden met een gezonde werkhouding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • Een lichte curve in het toetsenbord voor een natuurlijke houding van de handen
  • Een ingebouwde polssteun om uw polsen te ondersteunen tijdens het typen
  • Pootjes om zelf een comfortabele kanteling van het toetsenbord in te stellen

Mogelijk interessant voor u:

Veelgestelde vragen

Welke toetsenbordindeling gebruiken we in België?

In België is AZERTY de standaard indeling van het toetsenbord. In de webshop van 123inkt.be vindt u zowel AZERTY- als QWERTY-toetsenborden. De indeling staat duidelijk vermeld per product.

Wanneer gebruikt u een los toetsenbord?

Een los toetsenbord is altijd noodzakelijk bij gebruik van een computer. Deze heeft geen ingebouwd toetsenbord, zoals een laptop dat wel heeft. Ook met een laptop kan u een los toetsenbord gebruiken, bijvoorbeeld als u een laptopverhoger gebruikt.

Hoe moet ik mijn toetsenbord verbinden met mijn computer?

Toetsenborden worden via een usb-kabel of via bluetooth met een computer verbonden. In beide gevallen kan u vrijwel altijd direct aan de slag en hoeft u geen software te installeren. Dat wordt het Plug & Play-principe genoemd. Op de website van 123inkt vindt u zowel bekabelde als draadloze toetsenborden die werken met dit principe.


Heeft u vragen over het bestellen van toetsenborden? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.