123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Potloden

Potloden zijn er in allerlei kleuren en maten. Ons assortiment bevat potloden die geschikt zijn om te schrijven, maar ook potloden waar u mooi mee kan schetsen. Bij 123inkt hebben we een ruime keuze aan kleurpotloden en tekenpotloden.

Potloden

Kleurpotloden en tekenpotloden kopen

Potloden onderscheiden zich door de hardheid van de punt, ook wel grafiet genoemd. Het meest gebruikte potlood is het HB potlood, dit is het standaard potlood dat ook vaak in scholen gebruikt wordt. De hardheid van de punt wordt aangeduid met cijfers en letters. Zo krijgt een harde punt bijvoorbeeld het kenmerk 3H. Deze potloden zijn uitermate geschikt voor het maken van technische tekeningen. De potloden voorzien van de letter B staan bekend als schets- of tekenpotloden. Ze worden gekenmerkt door hun zachte punt en zijn ideaal om grote oppervlakken mee in te kleuren. Op de potlodenpagina vindt u uitgebreidere informatie over de hardheid van potloden.

 

Voor elk van deze potloden hebben wij natuurlijk een puntenslijper beschikbaar. Zo hebben wij standaard puntenslijpers en elektrische puntenslijpers. Uiteraard gaat werken met een potlood samen met het weggommen van potloodstrepen. Kijkt u eens naar ons assortiment gommen, we hebben onder andere plastic gommen, vinyl gommen en kneedgommen.

 

 

Vulpotloden en vullingen

Voor iedereen die graag een herbruikbaar potlood heeft, hebben we ook vulpotloden in ons assortiment. Doordat de behuizing de vorm van een pen heeft, ligt een vulpotlood comfortabel en stevig in de hand. Uiteraard is het vulpotlood ook navulbaar met een potloodpunt wanneer deze leeg is. De navullingen zijn in verschillende vormen van hardheid te verkrijgen. Foutje gemaakt? Gebruik dan de speciale vulpotloodgom.

 

Kleurpotloden kopen

Gaat u graag met kleur aan de slag? Kijk dan eens naar ons brede assortiment kleurpotloden. We hebben verschillende sets, bestaande uit 6 tot wel 72 potloden, van zowel bekende merken als ons eigen 123inkt huismerk. Ons assortiment kleurpotloden bevat ook aquarelpotloden waarmee u de mooiste tekeningen kan maken. Deze potloden zijn zowel nat als droog te gebruiken en ideaal voor teken- of schilderprojecten.


Bekijk alle potloden van 123inkt en laat u verrassen door ons assortiment. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog andere vragen over uw bestelling ? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt onze klantendienst u ook graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten