Vanwege de extreme drukte kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt BVBA
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 0.00 uur
Meer dan 3 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

Perforatoren

Om uw papieren netjes te presenteren in bijvoorbeeld een ordner of een snelhechter, is het van belang dat ze voorzien zijn van het juiste aantal gaatjes. Met een perforator voorziet u uw documenten van de benodigde gaatjes, zodat u deze goed op kunt slaan. Ga snel aan de slag met een van de perforators die u bij 123inkt kunt bestellen.

Perforatoren

Koop de perforator die u nodig heeft

Heeft u een 2-gaats perforator of 4-gaats perforator nodig? Of zoekt u misschien wel een 23 gaats perforator? Wij hebben voor ieder wat wils! Met een 2-gaats perforator kunt u, afhankelijk van de soort, 10 tot wel 65 vellen tegelijk perforeren. Met de 4-gaats perforators in ons assortiment perforeert u tot maximaal 40 vellen. Gaat u voor de 23-gaats perforator? Dan kunt u maximaal 15 vellen per keer van gaatjes voorzien.

 

Toch liever een ponsapparaat dat slechts één gaatje in uw papier maakt? Ook hier kunnen we in voorzien. Daarnaast hebben we 2-gaats en 4-gaats heavy duty perforators, geschikt voor het ponsen van grotere stapels papier tegelijkertijd.

 

Minder ruimte op uw bureau? Kijk dan eens naar onze selectie mini perforators. Ideaal voor kleine stapels papier en voorzien van een brede handgreep voor extra gebruiksgemak. Wat voor perforator u ook zoekt, bij ons kunt u hem gegarandeerd vinden!


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.