123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Notes

U wil snel iets opschrijven, een aantekening maken, een geheugensteuntje noteren of een pagina in uw kookboek markeren. Notes, notitieblaadjes, post-its en indexen zijn bij ons verkrijgbaar in alle soorten en maten. Wij hebben effen, gelijnde of geruite notes in diverse kleuren. Welke van onderstaande notes gaat u gebruiken?

1 - 0 van 0

Notes

Bestel uw zelfklevende notes eenvoudig bij 123inkt.be

Notes zijn onder diverse namen bij ons bekend. Notitieblaadjes, post-its, memoblaadjes en sticky notes worden naar verwachting het meest gebruikt. Deze populaire notes zijn dan ook in praktisch ieder kantoor terug te vinden.

De notes kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Tijdens vergaderingen of brainstormsessies komen ze goed van pas om stellingen of actiepunten te noteren. Ze zijn zeer geschikt om terugbelverzoeken op te schrijven of even snel een aantekening te maken. Ook tijdens het studeren doen ze perfect dienst als bijvoorbeeld bladwijzer, daar zijn de speciale indexen voor ontworpen.

Bij 123inkt vindt u standaard notes, extra grote post-its, geruite notes, gelijnde notes, extra klevende post-its, Z-notes, statische notes, kubusblokken, indexen en meer. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Nog op zoek naar markers, waarmee u deze post-its kan beschrijven? Ook die vindt u in ons ruime assortiment kantoorartikelen
Wij zorgen ervoor dat uw kantoorartikelen of printersupplies razendsnel bezorgd worden. Zowel inktpatronen en toners als kantoorbenodigdheden worden de volgende werkdag al bezorgd.

Heeft u vragen over het bestellen bij 123inkt.be? De meest gestelde vragen worden beantwoord op onze FAQ-pagina.