123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Printerkabels


Uw printer aansluiten op de USB-poort van uw computer? Dan heeft u een printerkabel nodig. Kies uw gewenste kabellengte en bestel er vandaag nog een!


1 - 5 van 5

Een printerkabel nodig? Bestel hem voordelig online

Een printerkabel verbindt uw printer eenvoudig met de USB-poort van uw computer. Een standaard printerkabel heeft een vierkante USB type B aansluiting en een rechthoekige USB type A aansluiting. Vrijwel elke nieuwe printer wordt door de fabrikant zonder printerkabel geleverd. Toch kan een USB-printerkabel handig of zelfs noodzakelijk zijn in volgende situaties:
  • Installatie
    Sommige printermodellen kan u alleen installeren met een printerkabel. Vaak zijn dit de modellen zonder wifiverbinding. Ook is de installatie van de printer vaak eenvoudiger via een USB-printerkabel, doordat uw computer de printer automatisch detecteert als ‘nieuw apparaat’.
     
  • Printen zonder afhankelijk te zijn van draadloos netwerk
    Door een printerkabel te gebruiken, bent u niet afhankelijk van uw (draadloze) netwerk. Als u vaak last heeft van een trage of onstabiele wifiverbinding is een printerkabel dé oplossing!

Verschillende lengtes USB-printerkabels

Printerkabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Het is belangrijk dat de kabel lang genoeg is om de afstand tussen uw computer en printer te overbruggen. Let erop dat u hierbij de kabel niet te sterk buigt of uitrekt. De printerkabel kan hierdoor beschadigd worden. Ook wordt er een maximum kabellengte van 5 meter aangehouden, om storingen en signaalverlies te voorkomen. Met een kabelhouder organiseert u uw kabels, zodat uw werkplek overzichtelijk en veilig blijft.

Heeft u vragen over het bestellen van printerkabels? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.