123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Viltstiften

Wilt u creatief aan de slag en non-stop kunnen tekenen? Bent u op zoek naar de mooiste viltstiften om verschillende oppervlaktes in te kleuren? Ons assortiment bevat kleurrijke sets, maar u kunt ook losse stiften kopen.

1 - 0 van 0

Viltstiften

Snel aan de slag? Bestel viltstiften eenvoudig op 123inkt

Viltstiften zijn beschikbaar in allerlei soorten. Kiest u voor een complete set van 10 tot 120 stuks of liever voor een losse stift? Ons assortiment bevat heldere kleuren en pastelkleuren, maar ook voor glitter-, aquarel en metallic stiften kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we ook viltstiften van verschillende diktes beschikbaar. Zo kunt u zelf kiezen welke stift of stiftenset het beste bij u past.
 

Met onze viltstiften kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Bijna alle viltstiften zijn op waterbasis, hierdoor drukt het niet door en is de inkt uitwasbaar. Ideaal dus als uw kinderen ermee aan de slag gaan. Met de viltstiften speciaal voor kinderen kunnen ook zij de mooiste kleurplaten inkleuren, zonder dat ze hun kleding vuil maken. 
 

Wanneer u tijdens het inkleuren of maken van gekleurde lijnen wilt afwisselen tussen dikke en dunne lijnen zijn de viltstiften met dubbele punt goed te gebruiken. Zo heeft u twee maten punten aan dezelfde stift en hoeft u niet op zoek tussen uw stiften naar dezelfde kleur in een ander formaat.
 

Het assortiment van 123inkt heeft viltstiften voor groot en klein, in allerlei kleuren en formaten en te koop als set of los. Met de juiste viltstiften kan iedereen zijn creativiteit uiten.


Koop de viltstiften die u nodig heeft bij 123inkt. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.