123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kleurstiften

Kleurstiften geven uw tekeningen of schetsen nét dat beetje extra. Wij hebben de meest schitterende kleuren, waarmee u uw creativiteit de vrije loop kan laten. Bestel nu een mooie set kleurstiften of losse kleurstiften op 123inkt.

1 - 0 van 0

Kleurstiften

Kleurstiften kopen?

U kan bij ons terecht voor zowel verschillende sets met uitgebreide kleurencombinaties als voor losse kleurstiften in diverse diktes. Om te voorkomen dat u viltstiften kwijtraakt, wordt de set geleverd in een handige verpakking waar u ze in kan bewaren.
 

We hebben niet alleen een uitgebreid assortiment aan verschillende kleuren, we hebben ook speciale kleurstiften te koop. Denk aan bijvoorbeeld metallic kleurstiften, aquarel kleurstiften en kleurstiften speciaal voor kinderen.
 

Kleurstiften voor kinderen

Wij hebben speciale kleurstiften voor kinderen. Deze stiften zijn niet giftig, de inkt is uitwasbaar op 40 graden en de stiften gaan extra lang mee.


Bekijk ons assortiment kleurstiften en koop de stift of set die bij uw creativiteit past. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.