123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Breekmessen

Een snijmes heeft vele functies en is daarom handig voor iedereen! Maar welke variant kan u het beste kopen? Bekijk ons assortiment en kies het breekmes dat het beste bij u past.

1 - 0 van 0

Breekmessen

Koop eenvoudig breekmessen bij 123inkt

Heeft u een voorkeur voor een standaard aluminium breekmes, een veiligheidsmes of heeft u liever een stanleymes met afbreekbare mesjes?

 

Roterend mes bestellen?

Wanneer u een mes nodig heeft om vormen te snijden uit bijvoorbeeld papier of stof is het handig een mes te hebben dat het materiaal goed snijdt. Een roterend mes helpt u bij uw hobbyprojecten. Het is een uitstekend mes om karton te snijden. Snijdt u vaker dunne materialen, of meerdere lagen tegelijk? Ook hier zijn de roterende messen ideaal. Onze roterende messen zijn beschikbaar in diverse afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende projecten.

 

Scalpel kopen?

Houd u meer van precisiewerk? Dan adviseren wij u om een scalpelmes te kopen. Door de scherpe punt en de verschillende soorten mesjes kan u uiterst nauwkeurig werken. Gezien de scherpte van de punt is het van belang om de scalpel veilig op te bergen na gebruik.


Welk materiaal u ook wil snijden, in het assortiment van 123inkt vindt u ongetwijfeld het breekmes dat u nodig heeft. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.