123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Koptelefoons

Op deze pagina vindt u onze draadloze en bekabelde koptelefoons. Kies het type dat uw voorkeur heeft en bestel direct uw nieuwe koptelefoon! Bestelt u op werkdagen voor 23:59? Dan ontvangt u uw bestelling morgen bij u thuis.
1 - 0 van 0

Koptelefoons

Koptelefoon kopen voor thuis of kantoor

Met een koptelefoon kan u zich focussen op het geluid dat u wil horen, en tegelijkertijd het geluid dat u niet wil horen, buitensluiten. Of het nu gaat om uw favoriete muziek, een gesprek met een klant of een digitale vergadering: met een koptelefoon haalt u het maximale uit uw geluidservaring. Bestel een koptelefoon in onze webshop en profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Een goede, betaalbare koptelefoon kiezen

Een groot productaanbod betekent dat u verschillende keuzes moet maken om de ideale koptelefoon te vinden. We helpen u hier graag bij, dus zetten we de belangrijkste keuzes op een rij.

Bekabelde of draadloze koptelefoon

De eerste keuze die u moet maken, is tussen een bekabelde en een draadloze koptelefoon. Elk type heeft bepaalde voordelen. Met een draadloze koptelefoon kan u handsfree bellen, probleemloos sporten en vrijer bewegen. Het verbinden (vaak via bluetooth) is echter wel wat minder snel dan bij een bekabelde koptelefoon. Deze plugt u in de computer of telefoon en kan u direct gebruiken. Bedenk dus goed wat u belangrijker vindt: bewegingsvrijheid of gebruiksgemak?

In ear, on ear of over ear

De vorm en positie van de oorschelpen is bepalend voor het draagcomfort van uw koptelefoon. Er zijn drie opties:
  • In ear koptelefoon
    Een in ear koptelefoon draagt u direct in de opening van uw oor, waar deze goed op zijn plek blijft. Tijdens het bewegen of sporten is dit ideaal: u merkt bijna niet dat u een koptelefoon draagt. Of dit type koptelefoon comfortabel is, hangt sterk af van uw persoonlijke voorkeur. De één vindt het dragen van in-ears aangenaam, terwijl de ander het pijnlijk vindt.
  • On ear koptelefoon
    Dit type heeft ronde kussens die op het oor liggen. Het voordeel hiervan is de goede afsluiting van de omgeving. De kussens zijn bovendien gemaakt van hoogwaardig schuim. Het constante contact met de oorschelp kan bij langdurig gebruik echter voor irritatie zorgen.
  • Over ear koptelefoon
    Bij dit type koptelefoon valt de oorschelp volledig over uw oor: geen vervelende drukpunten en perfecte geluidsdemping! Wel kan dit type koptelefoon vrij warm aanvoelen, doordat uw oren volledig afgesloten zijn.

Noise cancelling

Gebruikt u uw koptelefoon vaak in rumoerige ruimtes, zoals op kantoor of in de sportschool? Dan adviseren we om te kiezen voor een noise cancelling koptelefoon. Deze dempt achtergrondgeluiden en zorgt ervoor dat uw geluidsbeleving optimaal is. Anderzijds raden we het gebruik van een noise cancelling koptelefoon af als u deze in het verkeer of onderweg wil gebruiken. Het blokkeren van omgevingsgeluiden kan daar namelijk juist voor gevaarlijke situaties zorgen.

Mogelijk ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is de beste koptelefoon?

Een Logitech koptelefoon. Logitech levert een uitstekende geluidskwaliteit tegen scherpe prijzen. Deze koptelefoons hebben een hoog draagcomfort, zien er stijlvol uit en dempen omgevingsgeluiden.

Welke koptelefoon voor sporten?

Tijdens het sporten gebruikt u het beste een draadloze koptelefoon. Met dit model heeft u geen last van een loshangende draad. Hierdoor heeft u alle bewegingsvrijheid tijdens de fitness of het hardlopen.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.