123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Agenda's

Agenda's

Voordelig agenda's bestellen bij 123inkt.be

Een nieuwe agenda voor 2020-2021 bestelt u eenvoudig online bij 123inkt.be. Noteer uw afspraken voor het nieuwe jaar op tijd en op overzichtelijke wijze, zodat u niets mist. Kies bijvoorbeeld voor de populaire weekagenda. Hierin ziet u de planning voor een volledige week in één oogopslag. Weekdagen krijgen hierbij extra ruimte, zodat zakelijke afspraken en bijbehorende locaties uitgebreid genoteerd kunnen worden. Maar ook wanneer u kiest voor een agenda met een andere indeling, zoals een maand- of dagindeling, heeft u volop keuze bij 123inkt.be. Geen dag is hetzelfde, dus een agenda met voldoende ruimte is onmisbaar.

De ideale agenda voor 2021

In welke agenda noteert u in 2021 uw afspraken? Van tevoren weet u natuurlijk niet hoe uw jaar eruit gaat zien. Gelukkig bieden de agenda's in het assortiment van 123inkt.be voldoende ruimte voor alles wat er in 2021 komen gaat: van nieuwe contacten tot interessante afspraken. Moderne agenda's maken het bovendien extra makkelijk om bij de tijd te blijven. Ze zijn namelijk bijna allemaal voorzien van een handig leeslint en scheurhoekjes. Dat betekent dat u de agenda moeiteloos op de juiste pagina openklapt en gezoek naar de juiste datum voorkomen wordt. Zo ziet u alleen de afspraken die op dat moment van belang zijn en hoeft u niet telkens heel 2021 door te bladeren. Het is dan ook geen enkel probleem om een heel jaar met één agenda te doen. Sterker nog, u kunt nu ook kiezen voor agenda's die maar liefst anderhalf jaar meegaan. Deze zogenaamde 18 maanden agenda begint halverwege het jaar en loopt door tot het einde van het daarop volgende jaar. Zo zijn er 16 of 18 maanden agenda's die van start gaan bij het begin van het academische jaar in augustus. Dit type agenda is zeer populair bij o.a. leraren, studenten en academici. Het grote voordeel hiervan is dat u verder vooruit kunt plannen en ook gemakkelijk kunt terugkijken naar afspraken uit het verleden.

De weekagenda: onverslagen in populariteit

Agenda's zijn er met verschillende indelingen, waarvan de weekagenda, dagagenda en maandagenda ongetwijfeld de meest bekende zijn. Een weekagenda, waarbij de volledige week zichtbaar is op twee naast elkaar gelegen pagina's, blijft ook in 2021 de populairste keuze. Niet verrassend, want een weekindeling heeft veel voordelen. Natuurlijk ziet u direct alle afspraken van de hele week, zodat u vooruit kunt plannen en afspraken niet als een verrassing komen. Ook wordt de agenda op deze wijze niet te dik, want er zijn aanzienlijk minder pagina's nodig dan bij een dagindeling. De meest bekende paginaindeling van deze agenda's is een layout met drie dagen op de linkerpagina en vier dagen (waarvan twee weekenddagen) op de rechterpagina. Maar wist u dat er ook weekagenda's met kolom-indeling zijn? Deze geven de dagen van de week in kolommen naast elkaar weer. Op deze wijze kunt u tijdstippen makkelijk met elkaar vergelijken, omdat 14:00 uur op maandag op dezelfde hoogste staat als 14:00 op dinsdag, woensdag etc. Terugkerende afspraken en pauze-momenten zijn zo duidelijk herkenbaar op de pagina. Een nadeel van deze indeling kan zijn dat u meer informatie onder elkaar dient te schrijven, doordat de schrijfruimte in elke kolom wat smaller is.

Brepols agenda voor 2021

Kies in 2021 voor één van de stijlvolle agenda's van Brepols. Alle pagina-indelingen zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment; u kunt zelfs kiezen of de dag moet zijn opgesplitst in een uur- of kwartierindeling. Hiermee kunt u de dagindeling tot in detail noteren. Ook de keuze voor een bindwijze is aan u. Een agenda met spiraalrug is volledig open te klappen, terwijl een boekgebonden agenda iets steviger is. De agenda's van Brepols winnen snel aan populariteit en dat is niet gek. Ze zien er namelijk zeer stijlvol en modern uit, o.a. dankzij de luxueuze kunstlederen kaft. Dit maakt ze uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Met keuze uit diverse formaten (van heel klein tot heel groot) en een omslag in zwart, blauw of bordeauxrood is er altijd een Brepols agenda die bij uw stijl past. Gebruikt u de Brepols agenda momenteel al naar volle tevredenheid en wilt u eigenlijk niet switchen naar een nieuw exemplaar? Dan biedt de Brepols agendavulling voor 2021 uitkomst. Door alleen een agendavulling te bestellen kunt u uw vertrouwde agenda-omslag nog een heel jaar gebruiken. Een losse agenda-inhoud is er voor de meest populaire modellen en is heel eenvoudig in de omslag te plaatsen. Zo heeft u direct een nieuwe, goedkope agenda voor 2021. Bestel deze samen met uw andere kantoorbenodigdheden bij 123inkt.be, dan heeft u alles de volgende dag al in huis.
Bestel uw nieuwe agenda vandaag nog bij 123inkt.be, dan heeft u hem morgen al in huis!

Vragen? Onze klantendienst helpt u graag verder!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten