123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

(Vloer)markeringstape


Met zelfklevende vloermarkeringstape zet u gemakkelijk lijnen op de vloer om een veilige situatie te creëren op de werkvloer. Koop vloermarkeringstape in opvallende kleuren.


Bestel eenvoudig vloermarkeringstape

Vloermarkeringstape helpt u om handige aanwijzingen op de vloer aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan pijlen om een looprichting aan te geven, of lijnen en vakken om een veilige afstand te bewaren. Dankzij de extra sterke lijmlaag is de zelfklevende tape van Duraline ideaal voor het gebruik in bijvoorbeeld gangpaden in fabrieken en winkels. Daarnaast is deze tape duurzaam en slijtvast, en dus ideaal voor langdurig gebruik.

 

De vloermarkeringstape die u bij 123inkt.be koopt, is 30 meter lang en verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en groen. Daarnaast bieden we ook gestreepte varianten markeringstape, in de kleuren geel/zwart, rood/wit en groen/wit. Volg het montagevoorschrift om ervoor te zorgen dat de tape permanent op zijn plek blijft zitten.

 

Bij 123inkt.be koopt u zelfklevende vloermarkeringstape in opvallende kleuren. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! 


Heeft u vragen over het bestellen van (vloer)markeringstape? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.