123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Classeurs (hangende)


Hang classeurs zijn veelzijdig te gebruiken voor het archiveren van uw documenten. Hang de mappen op met behulp van de inklapbare ophanghaken of zet ze rechtop neer. Ga voor een opgeruimd en geordend archief en bestel de hangmappen meteen!


Bestel eenvoudig en snel uw hangende classeurs

Orden uw documenten door ze te bewaren in hangende classeurs. Deze classeurs zijn te verkrijgen in A4-formaat en met een rugdikte van 50 mm of 80 mm. De classeurs van 50 mm zijn geschikt voor het opbergen van 350 bladen en die van 80 mm kunnen tot wel 600 bladen opbergen. Door het handige klemsysteem met twee ringen voegt u met behulp van een perforator eenvoudig documenten toe aan de map.
 

De hangordners zijn gemakkelijk op te hangen dankzij de wegklapbare ophangbeugels: zo zijn uw hangordners geschikt voor elk type archiefkast. Naast ophangen, kan u de mappen ook neerzetten. Orden uw documenten in de mappen met behulp van tabbladen en scheidingsstroken. Dankzij de stevige kartonnen omslag van de hangordners zijn uw papieren veilig opgeborgen. Op het rugetiket kan u de inhoud van de map noteren, zodat u in één oogopslag de juiste map kan terugvinden.

Bestel hangende classeurs voor het bewaren van uw documenten. Bent u op zoek naar classeurs die niet hoeven te hangen? Bekijk dan ons assortiment classeurs in verschillende formaten. in verschillende formaten. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!

Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.