123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

BIC balpennen

1 - 0 van 0

BIC balpennen

BIC balpen kopen? Hier de laagste prijs en snelste levering!

Koop hier voordelig uw BIC balpennen. Kies uit diverse kleuren en soorten:
  • We hebben klassiekers als de Cristal Original balpen of de M10 Clic balpen waarmee u twee keer zo lang kan schrijven als met veelgebruikte balpennen. 
  • Of de Soft Feel Clic Grip balpen, die aangenaam in de hand ligt dankzij de Soft Feel behuizing. De Atlantis Classic balpen glijdt over het papier dankzij het easy glide system. De Atlantis Soft balpen heeft dit systeem ook. 
  • Wil u liever meerdere kleuren in één pen? Dat kan met de 4 Colours Balpen Original balpen.
  • Of gaat u voor de duurzaamste in zijn soort? Dan is de Ecolutions Clic Stic balpen perfect voor u. Deze is voor 62% gemaakt van gerecyclede materialen. 
Alle BIC pennen zijn lekvrij en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Veelgestelde vragen

Waar koop ik BIC balpennen?

Op 123inkt.be bestelt u meer dan zeven verschillende soorten BIC balpennen. U kiest bijvoorbeeld uit de populaire BIC pennen M10 en de BIC 4-kleurenpen. Daarnaast heeft 123inkt.be een laagsteprijsgarantie. Hierdoor vindt u bij ons altijd de goedkoopste BIC pennen.

Wanneer werd de BIC balpen uitgevonden?

In 1950 bracht het Franse bedrijf BIC de welbekende BIC balpennen uit. Mede dankzij deze balpennen veranderde de toenmalige pennenmarkt compleet. De populariteit van vulpennen nam af en balpennen werden de nieuwe favoriet.

Waar is de inkt in BIC balpennen van gemaakt?

De inkt in BIC balpennen is gemaakt van kleurstof en een pasta op oliebasis. Daarnaast zijn er ook rollerpennen die gevuld zijn met gel-inkt: deze inkt is gemaakt van water en poederpigmenten.

Hoeveel cm is één BIC balpen?

De standaard BIC balpennen uit de M10-serie zijn met penkap 14,9 cm lang en 1,3 cm breed. Zonder penkap zijn de pennen 14,5 cm lang en 0,7 cm breed.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.