123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 104 serie

De goedkoopste Epson 104 inkt bestelt u hier! Kies voor de originele Epson 104 EcoTank inktflessen óf bespaar maximaal door voor inktflessen van het 123inkt merk te kiezen. Ons multipack bevat de complete Epson 104 set met alle kleuren: zo heeft u onmiddellijk alles bij de hand !


Epson 104 inkt kopen? Bekijk ons voordelige aanbod

Epson 104 inkt is een geval apart: deze inkt zit niet in inktpatronen, maar in inktflessen. Dat komt doordat de printers waar de inkt bij hoort, onderdeel zijn van de Epson EcoTank serie. EcoTank printers hebben een ingebouwd inktreservoir, dat u zelf vult met de juiste Epson 104 inkt. Dit is dus helemaal anders dan printen met cartridges! Doordat de inktreservoirs groot zijn, kan u na het bijvullen veel langer blijven printen. U bent dus veel minder tijd én moeite kwijt dan wanneer u de cartridges moet vervangen. Bovendien is het bijvullen van de Epson 104 EcoTank heel simpel. De inktniveaus zijn zichtbaar in de printer en wanneer deze te laag dreigen te worden, bestelt u de nieuwe inktflessen gewoon online. Weet u niet zeker of de Epson 104 inkt geschikt is voor uw EcoTank printer? Zoek dan op uw Epson printernummer. Nadat u op uw printertype geklikt heeft, ziet u alleen de compatibele inktflessen.

Besparen op Epson EcoTank 104 inkt

Doordat er geen cartridges gebruikt worden, is printen met Epson 104 inkt over het algemeen goedkoper dan printen met cartridges. Hierdoor zijn EcoTank printers zeer populair bij intensief gebruik. U kan echter nóg meer besparen op uw inktkosten door voor inktflessen van het 123inkt merk te kiezen. U bespaart dan dubbel zoveel, want deze bevatten meer inkt én zijn goedkoper dan de originele Epson 104 inkttanks. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij ontwikkelen deze inkt zelf en hebben daarbij veel aandacht voor belangrijke kwaliteitseisen. Met onze levenslange garantie op ons eigen merk onderstrepen we nog eens hoe belangrijk we dit vinden: we komen altijd met een passende oplossing als u toch een probleem zou ervaren met ons eigen merk inkt. U kiest dus zonder zorgen voor dit voordelige alternatief!

Veelgestelde vragen

Is EcoTank inkt handig voor thuis?

Vanwege de hoeveelheid inkt zijn inktflessen zoals de Epson 104 vooral erg goedkoop voor grootverbruikers, zoals bedrijven. Als u thuis echter veel print, voornamelijk foto’s, is het zeker aan te raden om daar ook een printer met inkttanks te gebruiken.

Hoelang gaat Epson EcoTank 104 inkt mee?

Met de originele Epson 104 inktflessen print u ongeveer 4500 zwart-wit pagina's. Voor de kleureninkt zijn dat er 7500. Doordat onze eigen 123inkt inktflessen een hogere capaciteit hebben, print u hiermee altijd meer pagina’s.

Hoeveel meer inkt zit er in de 123inkt huismerk inktflessen voor Epson 104?

  • De originele Epson 104 inktflessen bevatten 65 milliliter inkt
  • De compatibele 123inkt inktflessen bevatten 70 milliliter inkt
  • Inktflessen van het 123inkt merk zijn dus niet alleen goedkoper, maar bevatten ook 5 milliliter meer inkt!

Als u vragen heeft over het bestelproces, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.