123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Zomermomenten vastleggen

Zomermomenten vastleggen

Zomerse BBQ-feestjes met familie en vrienden, zonovergoten dagen aan het water, heerlijke vakantiedagen op een zonnige bestemming… Wat u ook gaat doen: het wordt een onvergetelijke zomer. En al die mooie momenten wil u vastleggen en koesteren. U kan natuurlijk steeds weer scrollen door de foto's op uw smartphone, camera en/of sociale media om die fijne herinneringen op te halen. Maar een tastbare afdruk van uw favoriete momenten heeft pas écht een magische impact! 

Hier vindt u tips om uw foto's te printen en ze een mooie plek te geven in uw huis. Zo kan u nog maanden nagenieten van die mooie zomer! 

Levensechte herinneringen met een inkjetprinter en fotopapier

Die gezellige sfeer op het tuinfeest van vrienden, dat adembenemende uitzicht vanuit uw vakantieverblijf of uw voeten in het warme zand: hoe brengt u die momenten nu het beste tot leven? U kan uw foto's natuurlijk laten afdrukken bij een fotograaf. Maar als u gemak, snelheid en controle wil, dan print u uw mooiste vakantiefoto's beter thuis met uw eigen inkjetprinter.

Inkjetprinters staan bekend om hun haarscherpe kleurenafdrukken. Een gewone inkjetprinter levert al topkwaliteit, maar fijnproevers kiezen een speciale fotoprinter. Die heeft een hogere resolutie dan een standaardprinter en werkt soms ook met extra cartridges. Dat kunnen tot wel acht verschillende kleuren zijn, waardoor het resultaat levensecht is.
druppie geeft een tip
TIP!
Een goede printer is belangrijk, maar herinneringen worden pas echt tastbaar met speciaal fotopapier. Scherpere details, betere kleuren, levendigere beelden en een langere levensduur: dit papier brengt u zó weer terug naar het moment dat u de foto nam!


Uw foto's meteen afdrukken met een draagbare pocketprinter

Wil u die bijzondere momenten tijdens een vakantie, feestje of speciale gelegenheid meteen op papier vastleggen? Of u nu herinneringen voor uzelf wil koesteren of wil delen met familie en vrienden, een pocketprinter is de perfecte keuze.

Dit kleine, lichte, mobiele apparaat past in uw tas, zak of zelfs broekzak, zodat u het overal mee naartoe kan nemen. Via wifi of bluetooth sluit u hem eenvoudig aan op uw smartphone, tablet of ander apparaat. Zo drukt u er binnen een minuut uw favoriete foto’s mee af.

Pocketprinters werken met thermisch fotopapier: ZINK-papier. Tijdens het maken van de afdruk wordt de afbeelding met warmte zichtbaar gemaakt. Het grote voordeel van dit systeem is dat u geen inkt hoeft bij te vullen en dat uw foto's direct droog zijn.
 

Leg spontane momenten vast met een instant camera

Instant camera's zijn populairder dan ooit! Ze brengen die nostalgische polaroidvibes weer tot leven. Als u op zoek bent naar een manier om spontane momenten tijdens feestjes, festivals of gezellige etentjes vast te leggen, dan is een instant camera uw beste vriend.

Voor instant camera's zijn instant filmcartridges beschikbaar die u eenvoudig in de camera plaatst.
Zo'n cartridge bevat meestal 10 vellen instant film-fotopapier. Zodra u een foto maakt, wordt het fotopapier direct belicht. Het papier komt vervolgens uit de camera tevoorschijn, waarna het ontwikkelingsproces begint. De chemische reacties binnenin het papier worden geactiveerd, waardoor het beeld zich ontwikkelt en de kleuren tot leven komen. Binnen enkele minuten geniet u van uw prachtige, zomerse tafereel.


Geef uw foto's een mooie plek

Oké, u heeft uw inkjetprinter, pocketprinter of instant camera gebruikt om die onvergetelijke momenten vast te leggen. Maar wat doet u vervolgens met die stralende foto's? Legt u ze weg in een hoekje van de kamer of geeft u ze een mooie en opvallende plek in huis, zodat u er keer op keer van kan genieten? Laat u inspireren door deze drie projectideeën en geef uw foto's het podium dat ze verdienen.
  1. 1

    Creëer een vrolijke fotoslinger

    Maak het simpel en speels! Bevestig twee spijkers of schroeven aan de muur en span er losjes een kleurrijk touw tussen. Voorzie het touw van leuke knijpertjes en hang uw foto's eraan op. Zo krijgt u een vrolijke fotoslinger die een glimlach op uw gezicht tovert telkens wanneer u ernaar kijkt.
  2. 2

    Breng de natuur naar binnen met een foto-tak

    Gaat u naar het strand of een bosrijke omgeving? Dan is het tijd om te (strand)jutten! Ga op zoek naar een tak en bevestig er twee oogschroeven aan. Hang de tak aan de muur en knoop er op afstand van elkaar meerdere touwtjes aan. Gebruik vrolijke knijpers om uw zonnige vakantiefoto's aan de touwtjes vast te maken. Zo brengt u uw vakantiebestemming naar binnen en geeft u uw foto's een uniek accent.
  3. 3

    Maak een liefdevolle hartjesmuur

    Voor dit project is het mooi om uw foto's allemaal in hetzelfde formaat uit te printen. Teken op papier een hartje dat is opgebouwd uit vierkanten of rechthoeken in de verhouding van uw foto's. Bevestig de foto's dan volgens het hartpatroon aan de muur met dubbelzijdig tape. Zo maakt u een betoverende muur vol liefde en zomerse herinneringen.

We wensen u een hele mooie zomer, met onvergetelijke herinneringen waar u nog lang van kan nagenieten!

 
Als u nog vragen heeft over printers, fotopapier of instamt camera's, bekijk dan onze Vraag en antwoord-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.