123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Edding paint markers

Met de paint markers van Edding kan u uw creativiteit de vrije loop laten. Wij hebben een ruim aanbod met diverse kleuren en met dunne of juist dikke punten. Koop vandaag nog uw nieuwe paint markers!
1 - 0 van 0

Edding paint markers

Creatief aan de slag met paintmarkers? Bestel ze online!

Met de paint markers van Edding kan u alle kanten uit. De markers schrijven op metaal, glas en kunststof en hebben een verfachtige pigmentinkt. Die inkt droogt snel en is slijt- en wrijfvast. De stiften schrijven het mooist op gladde en donkere of transparante materialen. Dankzij de verschillende puntmaten maakt u eenvoudig decoraties met verschillende lijndiktes. Voor het invullen van grotere vlakken kiest u best een punt van 2-4 mm. Wil u grove lijnen tekenen? Dan is een punt van 1-2 mm het best. Met een punt van 0,8 mm kan u gemakkelijk teksten schrijven of details tekenen. Alle stiften zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Daarnaast is de inkt hittebestendig tot 400°C, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Wat dacht u van het versieren van een ovenschaal, voor de buurvrouw die zo van koken houdt? Of een gepersonaliseerde mok voor uw collega? Laat uw creativiteit de vrije loop!

Wanneer u met een nieuwe Edding paint marker aan de slag gaat, is het belangrijk om de pen gebruiksklaar te maken. Dat doet u door de punt van de stift in het omhulsel te drukken en te wachten. De inkt loopt in de punt en u kan beginnen!

Als u uw paint markers langdurig en regelmatig gebruikt, kan de punt gaan slijten. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw markers, kan u reservepunten bestellen. Bent u meer op zoek naar stiften die op papier schrijven? Bekijk dan eens ons assortiment van brilliant paper markers. Voor andere weerbestendige markers kan u terecht bij onze outdoor markers of timmermanspennen.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.