123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Wie zijn wij?

Over 123inkt.be

Onze 4 miljoen klanten kiezen bewust voor 123inkt. We zetten onze klanten en onze collega’s centraal bij al onze activiteiten. Binnen ons bedrijf gaan we steeds een stapje verder, of het nu gaat om de kwaliteitsgarantie op onze eigen producten of het groeitraject van een collega. Dit heeft alles te maken met de oorsprong van ons bedrijf als echt familiebedrijf. We zijn trots op deze familiale sfeer in België en de andere Europese vestigingen van 123inkt.

Onze cultuur

Wie voet zet in de vestiging van 123inkt.be wordt onthaald in een informele en gelijkwaardige sfeer. Hard werken en plezier maken gaan hand in hand. Daarmee schrijven we als team mee aan het 123inkt groeiverhaal.

Dialoog en inspraak zijn essentieel in onze bedrijfscultuur. De input van iedereen is waardevol, we gaan er ook actief mee aan de slag. Dit leidt tot de ontwikkeling van onze collega’s, de teams en ons bedrijf. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor een gezonde work-life balance voor elke collega.

Sinds de opstart in 2019 blijven we groeien zowel in orders als collega's. Zin om ons team te versterken? Bekijk onze vacatures.

Terug naar het overzicht Terug naar boven