123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!
  • Home
  • Dubbel prijs voor 123inkt.be bij de Webshop Awards

Dubbel prijs voor 123inkt.be bij de Webshop Awards

123inkt.be voor de 7e keer verkozen tot Beste Webshop!

Groot feest bij 123inkt.be. We zijn namelijk verkozen tot Beste Webshop in de categorieën Kantoorartikelen en Consumentenelektronica. Dit betekent dat we voor de zevende keer op rij in de prijzen vallen! Tijdens de feestelijke uitreiking op donderdag 6 oktober namen we trots de Salesforce Webshop Award in ontvangst. Want zeven jaar na elkaar winnen, dat is natuurlijk niet niks. Webshop Awards 2022

Dagelijks werkt een groot team enthousiaste en gedreven collega's aan 123inkt.be. We doen er alles aan om consumenten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. In onze webshop, maar ook daarbuiten. Het winnen van deze award is dan ook echt een blijk van waardering. 

Net als ieder jaar had de consument het voor het zeggen. Een paar weken lang heeft u verschillende webshops kunnen beoordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, service, prijs en bezorging. Van de webshops in onze categorieën hadden wij de hoogste score. Het vertrouwen dat u in ons bedrijf stelt, zorgt ervoor dat wij ons iedere dag opnieuw kunnen verbeteren. Grote dank aan iedereen die op ons heeft gestemd! 
  
Bedankt voor uw stem op 123inkt.be!

Terug naar boven