123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

123inkt.be ervaringen en klachtenNeem contact met ons op

Hoewel onze huismerkartikelen uitvoerig getest worden en voldoen aan alle kwaliteitseisen, kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop of simpelweg een vraag heeft over bijvoorbeeld de service van 123inkt.be of de kwaliteit van een specifiek product. Wij adviseren u om in dat geval meteen contact op te nemen met onze klantendienst. Zo kunnen we er alles aan doen om samen met u het probleem op te lossen!
 
Heeft u een vraag, opmerking of klacht over de producten van 123inkt? Dan raden wij u aan zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantendienst. Zo kunnen wij u snel juist adviseren en samen tot een passende oplossing komen. Stuur een e-mail naar klantendienst@123inkt.be (wij beantwoorden uw bericht binnen één werkdag) of bereik onze klantendienst telefonisch (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 00:00 uur) via het telefoonnummer 09 39 64 123.

 

Gegarandeerd hoge kwaliteit met 123inkt.be inkt en supplies

De kwaliteit van ons eigen merk is vergelijkbaar met de kwaliteit van originele (printer)supplies. Als klant mag u dan ook dezelfde prestaties verwachten. In het geval van 123inkt huismerkcartridges ontvangt u zelfs levenslange garantie op gebreken. Bij een defect of fout helpen wij u direct verder en heeft u recht op herstel. Op kantoorartikelen van ons eigen merk hanteren wij een garantieperiode van twee jaar. Door te kiezen voor het 123inkt huismerk bent u, dankzij de lange levensduur en lagere prijs, als klant veel goedkoper uit.
 

Hulp bij printerproblemen, slechte afdrukkwaliteit of printer errors

Onafhankelijk van het merk cartridges of toners dat u gebruikt, kan het voorkomen dat de prestaties van uw printer te wensen overlaten. Heeft u last van printerklachten, zoals een haperende printer, strepen of vlekken in een afdruk, foutmeldingen of een kapotte cartridge? Bekijk voor technische ondersteuning en veelvoorkomende printerproblemen de 123inkt FAQ pagina. Vindt u toch niet wat u zocht? Onze experts helpen u graag verder. Printerproblemen kunnen zowel ontstaan bij originele inktcartridges (bijv. van Epson, Samsung of HP) als bij inkt van ons eigen merk. Het gebruik van 123inkt huismerkcartridges kan de printer echter nooit beschadigen of de levensduur van de printer verkorten. Dit bleek ook uit eerder onafhankelijk onderzoek van de Nederlandse Consumentenbond.
 
 Bekijk beoordelingen en onderzoeken

Bent u benieuwd naar ervaringen of reviews van anderen over ons eigen merk of over de service van 123inkt? Het thuispanel van De Consumentenbond heeft de 123inkt huismerkcartridges en toners, net als producten van andere fabrikanten, uitgebreid getest. Het huismerk van 123inkt komt als meest aanbevolen naar voren. De huismerkcartridges van 123inkt.be bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding en doen niet onder voor originelen. De resultaten, het onderzoek en de gebruikerservaringen kan u teruglezen in de Digitaalgids mei-juni 2014 van de Consumentenbond. Recenter onderzoek van De Consumentenbond wijst uit dat u “voor de goedkoopste cartridges bij 123inkt moet zijn” (bron: Consumentengids, juli 2019).
 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!