123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Daddy Caddy houder voor Scrub Daddy sponzen + Scrub Mommy spons roze

€ 7,95 (Incl. 21% btw)
(€ 6,57 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
Omschrijving
Met deze combinatie geniet u van de krachtige, reinigende werking van de Scrub Mommy spons en het opruimgemak van de Daddy Caddy houder.

Dankzij de Daddy Caddy houder hoeft uw Scrub Daddy of Scrub Mommy niet meer rond te slingeren. De twee zuignappen zorgen ervoor dat u de houder eenvoudig kan monteren op schone en vlakke oppervlakken. De constructie is zeer stevig en zal niet slippen of verschuiven. Daarnaast kunnen de sponzen goed uitlekken wanneer ze in de houder zitten. De spons kan opgehangen worden aan de twee doppen die precies in de oogjes van de sponzen passen.

De Scrub Mommy spons heeft 2 zijdes. De ene kant van de spons verandert bij aanraking met water van textuur naar stevig of zacht. Bij koud water wordt de spons hard. Hierdoor is de spons geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Bij gebruik met warm water wordt de spons zacht en meer absorberend, waardoor deze ideaal is om de rest van de vaat mee te doen. De andere kant van de spons heeft een extra absorberende laag waardoor afwasmiddel beter blijft zitten. Daarnaast beschikt de spons over een gezichtje, de ogen zorgen voor extra grip voor de vingers en het mondje is ideaal om uw bestek eenvoudig te reinigen. De spons blijft na het uitspoelen vlekvrij én tot 8 weken geurloos.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Aantal: 2 stuks
Type: Sponshouder + spons Ons artikelnr: SSC01068
Tip: sponzen meebestellen

Scrub Daddy Colors spons blauw voor € 3,79

Scrub Mommy spons paars voor € 3,79

Scrub Daddy Colors spons drie kleuren (3 stuks) voor € 9,95