123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Scrub Daddy Colors sponzen (4 stuks)

€ 14,50 (Incl. 21% btw)
(€ 11,98 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
Omschrijving
Met deze vrolijke sponzen van Scrub Daddy wordt schoonmaken gegarandeerd leuker. Deze 4-pack bestaat uit een blauwe, groene, gele en oranje spons. Reinig hiermee uw keuken, badkamer, garage of iedere andere ruimte in huis.

De sponzen zijn ontzettend praktisch. Dit komt niet alleen door de vorm (de sponzen lijken op een lachend gezichtje), maar ook door het materiaal. De vorm zorgt voor extra grip tijdens het schoonmaken; hiervoor gebruikt u bijvoorbeeld de oogjes van de smiley. Met dank aan de puntjes op de spons reinigt u zelfs met gemak de kleinste randen.

Ook het FlexTexture-materiaal is dus superhandig. De textuur van de sponzen verandert aan de hand van de watertemperatuur. Dit betekent dat u de sponzen onder de warme kraan kan houden om te zorgen dat het materiaal zacht en absorberend wordt. Perfect voor het doen van de afwas of andere lichte reinigingstaken. Houdt u de sponzen onder koud water, dan wordt de textuur harder. Zo haalt u ook hardnekkige, aangekoekte vervuilingen weg en zijn de sponzen ook als schuursponzen te gebruiken.

De Scrub Daddy sponzen zijn krasvrij, kunnen op alle materialen gebruikt worden, blijven er altijd proper uitzien en gaan wel 8 weken lang mee.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Aantal: 4 stuks
Type: spons Diameter: Ø 100 mm
Kleur: colors Ons artikelnr: SSC01006
Winstpakker!

Scrub Daddy Colors sponzen (6 stuks) voor € 19,50

Tip: meebestellen

Daddy Caddy houder voor Scrub Daddy sponzen voor € 4,29

Scrub Daddy Dish Daddy sponshouder opzetstuk voor € 4,49

Scrub Daddy Wonder Wash-Up premium afwasmiddel (500 ml) voor € 2,99