123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

Privacyfolie

Werkt u regelmatig met gevoelige data/vertrouwelijke gegevens in een openbare ruimte? Voorkom dat anderen kunnen meekijken op uw scherm. Gebruik privacyfolie om de kijkhoek te verkleinen. Wij hebben privacyfilters voor laptops en beeldschermen in verschillende formaten.

Verklein de kijkhoek op uw scherm door een privacyscherm te kopen

Een privacyfilter voorkomt dat anderen vertrouwelijke informatie op uw scherm kunnen bekijken. Met behulp van deze folie, of schermfilter, is uw scherm enkel te lezen vanuit direct vooraanzicht, omdat de kijkhoek verkleind wordt. Dit is niet alleen handig wanneer u in een openbare ruimte werkt, maar ook op kantoor. Niet alle informatie is namelijk bestemd voor collega's of klanten. Het Fellowes PrivaScreen is voorzien van Quick Reveal Tabs, zodat u snel en makkelijk uw scherm kan delen met collega's, zonder dat zij hinder ondervinden van de privacyfolie. Wij hebben privacyfilters voor laptops, (breedbeeld)monitors en iMacs.

 

De folie is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Personen die schuin achter u of naast u staan, zullen een verduisterd scherm te zien krijgen, terwijl u zelf een kristalhelder scherm zal zien. 

 

Privacyfolie voor Apple Macbooks en iMacs

Heeft u snel last van vermoeide ogen? De Fellowes Privascreen, geschikt voor Macbooks en iMacs, is uitgerust met een blauwfilter en helpt vermoeide ogen tegen te gaan. Bovendien kan u de achterzijde van deze filter gebruiken als antireflectiefilter.

 

Een extra bijkomend voordeel van privacyfolie is dat het weerspiegeling vermindert en uw beeldscherm beschermt tegen krassen en vingerafdrukken. Zo blijft uw beeldscherm zo goed als nieuw! Geef omstanders geen kans om op uw scherm te kijken door privacyfolie te kopen.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.