123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Geldtelmachines


Hier vindt u ons assortiment geldtelmachines en muntentellers om te voorkomen dat er verkeerde bedragen worden berekend. Ook biljettelmachines met tweevoudige, drievoudige of zevenvoudige detectie bestelt u hier. Volgende werkdag in huis!

Safescan 1250 muntenteller en sorteerder 113-0547 219074
vergroten
Omschrijving Met de Safescan 1250 muntenteller en -sorteerder kunnen grote hoeveelheden muntgeld snel geordend en afgepast worden. Deze euro muntensorteerder maakt het opmaken van een kas een stuk eenvoudiger. De machine heeft een invoersnelheid van 300 tot 500 munten per keer en verwerkt 220 munten per minuut. Hij is geschikt voor 11 valuta (euro, Britse pond, Zwitserse frank, Poolse złoty, Tsjechische kroon, Hongaarse forint, Zweedse kroon, Noorse kroon, Deense kroon, Bulgaarse lev en Roemeense leu). De gebruiksvriendelijke telmachine voor munten beschikt over handige optel- en afpasfuncties voor euro's.
Specificaties
Merk: Safescan Kleur: zwart
Type: geldtelmachine Snelheid: 220 per min
Afmetingen: 20,6 x 8,8 x 10,2 cm (LxBxH) OEM-code: 113-0547
Video: Safescan 1200 serie (popup) Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 197,50 (Incl. 21% btw)
( € 163,22 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Safescan biljettelmachine 2210 met tweevoudige detectie 115-0512 219046
vergroten
Omschrijving De grote Safescan 2210 biljetten telmachine met tweevoudige detectie controleert en telt uw bankbiljetten in hoog tempo. Naast het tellen tot 1000 biljetten per minuut, is de machine geschikt voor alle valuta. De 2210 detecteert op UV en de afmetingen (hoogte) van de biljetten om valsgeld te detecteren. Het LCD-display geeft de telresultaten weer. Bovendien is de machine voorzien van functies voor afpassen en optellen van biljetten uit verschillende batches, een autostart en autostop functie. Deze biljettelmachine is ook geschikt voor de nieuwe eurobiljetten.
Specificaties
Merk: Safescan Kleur: zwart
Type: geldtelmachine Snelheid: 1.000 per min
Afmetingen: 29,2 x 24,6 x 17,8 cm (LxBxH) OEM-code: 115-0512
Video: Safescan 2200 serie (popup) Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 214,50 (Incl. 21% btw)
( € 177,27 excl. 21% btw )
direct leverbaar
Safescan biljettelmachine 2250 met drievoudige detectie 115-0513 219047
vergroten
Omschrijving De grote Safescan 2250 biljettelmachine met drievoudige detectie zorgt voor een zorgvuldige telling en controle van briefgeld. De machine detecteert op UV, magnetische inkt en afmetingen (hoogte) om de biljetten op echtheid te testen. Hij telt tot 1.000 biljetten per minuut en is geschikt voor alle valuta. Resultaten worden direct getoond op het duidelijke LCD-display. Bovendien beschikt de telmachine over een autostart en autostop functie. Wanneer u een tweede stapel bankbiljetten telt of de getelde stapel opnieuw telt dan wordt het aantal getelde biljetten van de vorige telling op het scherm getoond. Deze biljettelmachine is ook geschikt voor de nieuwe eurobiljetten.
Specificaties
Merk: Safescan Kleur: zwart
Type: geldtelmachine Snelheid: 1.000 per min
Afmetingen: 29,2 x 24,6 x 17,8 cm (LxBxH) OEM-code: 115-0513
Video: Safescan 2200 serie (popup) Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 264,50 (Incl. 21% btw)
( € 218,60 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Geldtelmachine kopen? Bestel hier voordelig online

Geld tellen kan een tijdrovende klus zijn. Om een hoop kostbare tijd te besparen, gebruikt u daarom een handige geldtelmachine. Daarnaast weet u met een geldtelmachine zeker dat uw geld juist geteld wordt.

Geldtelmachines voor biljetten

Biljetten telt u gemakkelijk en snel met een geldtelmachine. De snelheid waarmee het geld geteld wordt, verschilt per machine. In ons assortiment vindt u biljettelmachines met een telsnelheid van 1000 of 1500 biljetten per minuut. Om vals geld te detecteren zijn de meeste machines voorzien van één- tot zevenvoudige detectie. Deze biljetdetectie is gebaseerd op de zeven echtheidskenmerken van bankbiljetten. Deze kenmerken worden bij geldtelmachines vaak aangegeven met behulp van een afkorting:
 
Afkorting Betekenis
UV Ultravioletlicht
SD Biljetafmeting
TD Biljetdikte
CD Biljetkleur
MG Magnetische inkt
IR Infraroodinkt
MT Metaaldraad (veiligheidsdraad)

U kan natuurlijk ook een valsgelddetector gebruiken in combinatie met uw geldtelmachine. Sommige van deze detectoren kunnen naast geld ook identiteitsbewijzen, rijbewijzen en kredietkaarten controleren. Handig, want ook deze middelen kunnen vervalst worden.

Geldtelmachines voor verschillende valuta

Wanneer u met diverse valuta in aanraking komt, is een geldtelmachine die meerdere geldsoorten herkent zeer aan te raden. De biljettelmachines in ons assortiment zijn geschikt voor diverse of zelfs alle valuta.

Geldtelmachine voor munten

Om naast briefgeld ook uw muntgeld te tellen, kiest u voor een machine die geschikt is voor beide contanten. Met deze apparaten wordt de inhoud van uw kassalade of geldkist binnen enkele minuten nauwkeurig geteld. Onze geldtelmachines voor munten herkennen 11 of 13 verschillende valuta waaronder de euro, Britse pond en Amerikaanse dollar. Kies voor een muntenteller als u alleen muntgeld wil tellen.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een geldtelmachine?

Zodra u een stapel biljetten in de machine plaatst, wordt de invoerrol automatisch geactiveerd. Deze rol creëert frictie waardoor er telkens slechts één biljet wordt ingevoerd. Speciale sensoren in de machine tellen vervolgens het aantal biljetten en de waarde hiervan. Vervolgens belanden de bankbiljetten in de uitvoerbak waar u ze uitneemt.

Hoe werkt een muntenteller?

Een muntenteller is voorzien van sensoren waarmee de dikte en diameter van iedere munt wordt gecontroleerd. U legt uw geld in de weegschaal en de machine weegt vervolgens nauwkeurig de inhoud. De muntenteller gebruikt het gewicht om de munten te tellen.

Hoe werkt valsgelddetectie van een geldtelmachine?

Vals geld wordt gedetecteerd door speciale sensoren in een geldtelmachine. Deze sensoren controleren de veiligheidskenmerken van bankbiljetten. Een machine kan voorzien zijn van sensoren om één tot zeven van de volgende kenmerken te detecteren: ultravioletlicht, biljetafmeting, -dikte en -kleur, magnetische inkt, infraroodinkt en metaaldraad (veiligheidsdraad).

Wat betekenen de afkortingen van valsgelddetectie?

De detectiemethoden om vals geld te herkennen worden vaak aangeduid met de volgende afkortingen:
  • CD: Biljetkleur
  • IR: Infraroodinkt
  • MG: Magnetische inkt
  • MT: Metaaldraad (veiligheidsdraad)
  • SD: Biljetafmeting
  • TD: Biljetdikte
  • UV: Ultravioletlicht
Als u nog vragen heeft over het bestellen van geldtelmachines, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis