123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Geldkisten


Bestel hier geldkisten in verschillende afmetingen en kleuren. Ook kluizen met muntgleuf, muntenbak en kluizen voor papiergeld vindt u in ons assortiment. Bestel vóór 23:59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!


Geldkisten kopen? Bestel ze eenvoudig online

Geldkisten zijn ideaal voor het tijdelijk bewaren van uw munt- en briefgeld. Ze zijn voorzien van een slot zodat u de inhoud veilig kan opbergen. Veel geldkisten hebben een handgreep zodat u ze makkelijk mee kan nemen naar bijvoorbeeld uw marktkraam of winkel.

Geldkisten in verschillende kleuren en maten

In ons assortiment vindt u geldkisten in de kleuren zwart, wit, zilver, rood of blauw. Om er zeker van te zijn dat uw geldkist op uw toonbank of in uw kast past, kiest u het juiste formaat. In de onderstaande tabel ziet u de diverse maten (LxBxH) van onze kleine, middelgrote en grote geldkisten.
 
Kleine geldkisten Middelgrote geldkisten Grote geldkisten
12,5 x 9,5 x 6 cm 20 x 17 x 9 cm 30 x 24,5 x 9 cm
15,2 x 12,5 x 8,1 cm 25 x 19,1 x 9 cm 30 x 25,5 x 9,3 cm
 

Geldkisten met muntgleuf

Sommige geldkisten zijn voorzien van een handige muntgleuf. Hiermee stopt u gemakkelijk munten in de kist zonder deze te openen. De geldkisten kan u alleen openen met een meegeleverde sleutel. Zo kan niemand zonder sleutel bij de inhoud van de kist. Dat is nog zo veilig. Hierdoor zijn deze geldkisten ideaal voor in een marktkraam, een winkel of in een restaurant als fooienpot.

Geldkisten met muntinzet

Voor extra opbergruimte zijn de geldkisten in ons assortiment voorzien van een uitneembare muntinzet. Dit verdeelt de muntsorteerbak in twee lagen. De muntinzet van de kisten heeft 4, 6 of 8 vakken waarin u het muntgeld netjes sorteert. Zo ziet u in één oogopslag wat er in uw kist ligt. De onderste laag gebruikt u voor andere items zoals briefgeld, bonnen of kaarten.

Geldkisten voor papiergeld

Wanneer u werkt met hogere bedragen kiest u voor de luxe stalen geldkist van Maul. In deze geldkist bergt u zowel muntgeld als papiergeld op. Hij is voorzien van drie vakken voor uw papiergeld. Daarnaast heeft hij acht kleine vakken met het formaat van de verschillende euromunten. Op die manier blijft uw geld gesorteerd en netjes op zijn plek zitten. Deze geldkist is voorzien van een handige handgreep. Zo vervoert u de kist gemakkelijk naar een andere locatie. Daarnaast heeft hij een veiligheidscilinderslot dat u opent en sluit met de twee meegeleverde sleutels.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe open ik een geldkist zonder sleutel?

Wanneer u de sleutels van uw geldkist kwijt bent, raden wij u aan met uw kist naar een slotenmaker te gaan. Deze persoon kan uw geldkist netjes voor u openen. Probeer de kist niet zelf te openen met gereedschap. Zo voorkomt u dat u de geldkist beschadigt.

Waar koop ik een geldkist met vakken?

Een geldkist met muntinzet koopt u het voordeligst bij 123inkt.be. Met de vakken van een muntinzet ordent u gemakkelijk uw geld. Met een uitneembare muntenbak kan u ook briefgeld, bonnen of andere kleine papieren in uw geldkist kwijt.
 
Als u nog vragen heeft over het bestellen van geldkisten, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.