123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma TS3451

Canon Pixma TS3451 cartridges vindt u hier in standaard en hoge capaciteit. Deze koopt u origineel van Canon of van ons goedkopere huismerk. Met ons huismerk bespaart u het meeste op uw printkosten. Bestel een multipack en bespaar nog meer.

Canon Pixma TS3451 inkt kopen in zwart en kleur

Canon Pixma TS3451 inkt koopt u altijd met de laagsteprijsgarantie. De inktpatronen zijn gemaakt om perfect met uw Canon Pixma TS3451 inkjetprinter te werken.

De Canon Pixma TS3451 gebruikt de volgende cartridges:
  • Canon PG-545: zwart
  • Canon CL-546: kleur
De kleurencartridge bevat magenta, cyaan en gele inkt en zorgt voor levendige kleurenprints. Onze cartridges zijn uitgebreid getest door onze kwaliteitsafdeling en zorgen voor de best mogelijke printkwaliteit.
druppie geeft een tip
TIP!
als u strepen of vegen ziet op uw documenten is het tijd om de cartridge te vervangen. Als 1 van de kleuren in de cartridge leeg is, moet u het hele inktpatroon vervangen. Kies daarom voor huismerkinkt. U bent goedkoper uit en ontvangt meer inkt.

De Canon Pixma TS3451 printer gebruiken met 123inkt huismerk cartridges

Uw printkosten zo laag mogelijk houden, doet u door te kiezen voor huismerkinkt. Onze eigen merk inktcartridges zijn speciaal gemaakt voor uw printer en voldoen aan de internationale ISO-normen. Hierdoor bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.

Huismerk cartridges hebben altijd meer inhoud dan originele inktpatronen. Daarbij zijn ze ook een stuk goedkoper. De beste keuze is een voordeelverpakking: een bundel met zwarte en kleureninkt voor een extra lage prijs. In de onderstaande tabel vergelijken wij de capaciteit van Canon cartridges en huismerkinkt.
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Canon PG-545 (zwart) 8 ml 17 ml 9 ml (112,5% meer inkt)
Canon PG-545XL (zwart) 15 ml 17 ml 2 ml (13,3% meer inkt)
Canon CL-546 (kleur) 8 ml 17 ml 8 ml (88,8% meer inkt)
Canon CL-546XL (kleur) 13 ml 17 ml 4 ml (30,7% meer inkt)

Huismerk cartridges bevatten altijd meer inkt dan originele inktpatronen. Inktcartridges van ons huismerk worden altijd volledig gevuld en zijn goedkoper.

Canon Pixma TS3451 huismerk multipacks

Kies voor een bundelverpakking en koop in 1 keer zwarte en kleurencartridges voor de laagste prijs. Kies uit een bundel met standaard en hoge capaciteit inktpatronen. Het bestellen van een multipack is altijd goedkoper dan het aanschaffen van losse cartridges. Zo betaalt u altijd de laagste prijs.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke cartridges zijn geschikt voor de Canon Pixma TS3451 printer?

De Canon PG-545 en Canon CL-546 cartridges. Deze bestelt u origineel van Canon of van het goedkopere 123inkt huismerk. Eigen merk cartridges bevatten meer inkt en zijn een stuk goedkoper.

Hoe zie ik hoeveel inkt er over is in mijn Canon Pixma TS3451?

Het inktniveau van uw Canon Pixma TS3451 printer controleert u via het bedieningspaneel:
  • Navigeer op het beginscherm naar ‘instellingen’ (gereedschapsicoon).
  • Selecteer ‘geschatte inktniveaus’ en druk op de OK-knop.
  • Het inktniveau per cartridge wordt nu getoond.
Bij een lege cartridge is het zaak om deze snel te vervangen. Zo krijgt u geen vegen of strepen op uw documenten. Bij 123inkt.nl ontvangt u uw bestelling de volgende dag al in huis.