123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma MG3650

Voor al uw benodigde inkt bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u de goedkoopste inktcartridges voor de Canon Pixma MG3650. Koop de cartridges van ons huismerk en krijg meer inkt voor uw geld. U hoeft de cartridge minder vaak te vervangen en u krijgt 100% tevredenheidsgarantie bij het gebruik van inkt van ons huismerk. Tip: bespaar nog meer met een multipack!

Canon Pixma MG3650 inkt in zwart en kleur! Bestel direct een nieuwe cartridge!

De Canon Pixma printer maakt gebruik van de Canon PG-540 (zwart) én de CL-541 (kleur) inkt. De zwarte inktpatronen zijn gevuld met speciale inkt die iets dikker is dan andere inkt op de markt. Zo print u altijd nette tekstdocumenten die langer leesbaar blijven. Als u vaak grote volumes of veel foto’s print, adviseren wij om te kiezen voor cartridges met een hogere capaciteit, bijvoorbeeld de Canon PG-540XL. Wij geven u graag een nog voordeliger alternatief: de inktpatronen van ons 123inkt huismerk. Deze bevatten meer inkt, zoals u hier kan zien:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Canon PG-540 8 ml 22 ml 14 ml
Canon PG-540XL  11 ml 22 ml 11 ml

Geniet van extra voordeel met een high capacity cartridge

Naast de standaard cartridges kan u ook kiezen voor een high capacity cartridge. Deze hebben meer inhoud dan de standaard varianten. Een standaard cartridge bevat 8 ml (Canon) of 20 ml (123inkt huismerk) kleureninkt. De cartridge met hoge capaciteit bevat 15 ml (Canon) of 20 ml (123inkt huismerk) inkt. Bij de zwarte inkt van normale capaciteit zien we een verschil van 14 ml (Canon). Houd er rekening mee dat de standaard cartridges van ons huismerk ruim 2 x zoveel inkt bevatten als het origineel.

De voordelen van Pixma MG3650 cartridges

De Canon Pixma MG3650 printer maakt gebruik van Canon inktpatronen. Wij hebben echter ook onze huismerkcartridges die wij zelf testen en ontwikkelen. Zo kunnen wij de juiste kwaliteit en pasvorm waarborgen. De inktcartridges van ons huismerk zijn niet alleen goedkoper, maar bevatten ook 2,5 keer zoveel inkt als de originele Canon PG-540 en CL-541 inktpatronen. Als u toch liever voor originele Canon inkt kiest, hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons geniet u immers steeds van de laagsteprijsgarantie!

Ook interessant voor u